GULLGUTTER: Oppegård 08 slo alt og alle og vant Rødspætte Cup i påsken.

Tok gull i Rødspætte cup

«Hold kæft mand», drengene fra Oppegård og Norge slo danskerne flade som moste kartofler!

Publisert Sist oppdatert

Oppegård gutter 2008 tok pokalen med hjem fra Danmark i påsken. De gikk ubeseiret gjennom hele cupen, som har 4500 spillere og er Danmarks største internasjonalt håndball-cup for ungdom.

Det forteller en stolt håndballmamma, Camilla Iversen.

GULLJUBEL: Da seieren var i boks dannet spillerne, som seg hør og bør, en ordentlig håndballjubel-ring.
HEVET POKALEN: Finnes det noe bedre følelse enn å vinne noe sammen som lag?

Roser enestående trenere

I tillegg til å rose alle spillerne for fantastiske prestasjoner, vil hun også slå et slag for det hun beskriver som fantastisk trenere:

– En stor takk til våre fantastiske og enestående trenere som bruker flere timer hver uke til å forberede og gjennomføre treninger og kamper, og som i tillegg bruker sin ferie for at gutta skal få reise på cup og få minner for livet! Vi snakker tusenvis av dugnadstimer. Som foresatte til gutta ønsker foreldregruppa å rette en stor takk til Annett og Geir (og Simen som er der et par timer i uka) for jobben de gjør for gutta våre, både på og utenfor banen. Å kjenne tilhørighet, oppleve mestring og glede i denne alderen er utrolig viktig, og gutta våre er heldige som har nettopp disse som trenere, skriver Camilla.

BESTE SPILLER: Ola Andersen ble kåret til «man of the match» i finalen.
TRE STJERNER: Tre av OI-guttene ble plukket ut til å spille landskamp/showkamp mellom Norge/Danmark og Sverige/Tyskland. Fra venstre: Victor Iversen, Jonas Malmo og Aksel Tveter Sveen.

Gratulerer til alle involverte!

Powered by Labrador CMS