GULL: Premieutdeling i trappa på O’Learys blir et minne disse jentene kommer til å huske lange.

Feiret uten treneren

GRESSVIK/KOLBOTN: Med trener Tresor Egholm i Tromsø, ble laget hans feiret med en heidundrandes bankett på O’Learys på Kolbotn.

Publisert Sist oppdatert

Egholm gikk som kjent inn i rollen som midlertidig A-lagstrener etter at Kolbotn og det tidligere trenerteamet skilte lag to runder før serieslutt. Derfor fikk han ikke med seg en planlagt feiring med det som er laget han har hatt i Kolbotn, U15-jentene. Dette laget er sammensatt av spillere fra 2007, 2008 og 2009. De spilte i Regional serie på Østlandet for 15-åringer, og Kolbotn-jentene sikret gullet allerede fem serierunder før slutt.

Full dags opplegg

Men tilbake til lørdagen. Noen initiativtakere rundt laget inviterte til en hel dags opplegg som startet med felles frokost, busstur til Gressvik for å spille sesongens siste seriekamp med retur til O’Learys på Kolbotn og påfølgende bankett og pokalutdelinger.

Initiativtaker Geir Ivar Westen hadde satt sammen en film av alle målene til jentene gjennom sesongen, to av spillerne holdt en tale der de takket for støtten gjennom sesongen og ikke minst treneren sin og støtteapparatet.

Tresor Egholm dukket også opp på O’Learys-skjermene med noen ord til jentene der han påpekte at det er en utrolig fin gruppe som drar hverandre opp og støtter hverandre. Det er en talentfull gruppe spillere som Egholm understreket, men han la fort til med et smil at det er mange ting å jobbe med videre.

RØD LØPER: Det ble gjort litt ekstra stas på jentene denne kvelden, og bussen fikk tillatelse å kjøre helt frem til døra.

Muligheter

Dessverre gikk det som kjent ikke veien i Tromsø for A-laget, og Kolbotn rykker dermed ned til 1.divisjon. I intervjuet på forrige side i denne ukens avis sier Egholm at dette betyr at de unge spillerne i klubben kan få muligheter til å spille på et bra nivå.

TRENEREN PÅ TV: Tresor Egholm sa noen ord til jentene via en innspilt film som ble sendt på TV-skjermene.
SISTE KAMP: Jentene før siste seriekamp, borte mot Gressvik som ligger utenfor Fredrikstad.
Powered by Labrador CMS