ØNSKER ALLE VELKOMMEN: Ingierkollen slalåmsenter åpnet sesongen lørdag 9. januar. Foto: Ingierkollen slalåmsenter

Inviterer alle til slalåmbakken

– Ingierkollen er nå på sitt aller, aller beste, sier Ludvig Daae (58), som har drevet Ingierkollen slalåmsenter siden 1984.

Publisert Sist oppdatert

Værmeldingen viser nå et par blå grader, og det er spådd litt snø i ettermiddag og kveld.

Det har aldri vært så bra som det er nå. Vi må i hvert fall tilbake til 80-90-tallet for å kunne oppleve noe som dette.

Ludvig Daae, driver Ingierkollen slalåmsenter

Ludvig Daa, som driver slalåmsenteret sammen med sin sønn, Andreas Daae (32), er veldig fornøyd med både forholdene i anlegget og besøkstallene hittil i januar.

– Ingierkollen er nå på sitt aller, aller beste! Vi har hatt kjempebra besøk siden sesongåpningen hos oss lørdag 9. januar. Vi er en måned for sent ute, men kuldeperioden har vært lang og vi har klart å produsere masse snø. Det er nå fantastiske forhold. Det har aldri vært så bra som det er nå. Vi må i hvert fall tilbake til 80-90-tallet for å kunne oppleve noe som dette, sier Ludvig Daa, og inviterer alle til slalåmsenteret.

Han sier alle som har besøkt anlegget har vært flinke til å overholde avstand og kun kjøre sammen på heisen om man er fra samme kohort.

– Lavvoen som vi pleier å sette opp, har ikke blitt satt opp i år som følge av smitteverntiltakene, men vi tenner et bål i bunnen av bakken og setter opp et bord med noen stoler og benker, slik at folk kan varme seg litt og ta en pause, sier Daae.

Rundt 60 nybegynnere

Follo Skiskole melder også om flotte forhold i bakken. Rundt 60 nybegynnere storkoste seg på slalåmkurs for barn sist helg, i tillegg til mange barn og voksne som deltok på andre slalåmkurs.

FØRSTE GANG PÅ SLALÅM: Mange barn og unge deltok på nybegynnerkurs sist helg. Foto: Skiskole

Ingierkollen slalåmsenter, som har vært i drift siden 1965, har to bakker og to heiser. Anlegget holder åpent mandag til torsdag fra klokken 17:00 til 21:30, fredag fra klokken 17:00 til 21:00, og lørdag og søndag fra klokken 11:00 til 18:00.

For dem som mangler skiutstyr, tilbyr senteret i hverdagene rabatterte priser for dagskort inkludert skiutleie og heiskort.

Powered by Labrador CMS