DUO: Birgitte Hellwig og Joachim Henriksen utgjør duoen, Chaos and the Calm. Hvem som er hvem vites ikke.
DUO: Birgitte Hellwig og Joachim Henriksen utgjør duoen, Chaos and the Calm. Hvem som er hvem vites ikke.

Sofiemyr-artist aktuell med ny låt

Duoen, Chaos and the Calm har tatt inspirasjon fra av «Sex and the City» i arbeidet med låta de nå lanserer. 

Publisert Sist oppdatert

Birgitte Hellwig fra Sofiemyr er vokalist i duoen, Chaos and the Calm. Sammen med gitarist, Joachim Henriksen, er de nå klare med utgivelsen av deres nyeste single, «Wild One». Denne singelen, som er et frampek til deres kommende EP, blir tilgjengelig fra og med 26. januar. 

Inspirert av Sex and the City

Inspirasjonen til «Wild One» er inspirert av en episode fra TV-serien, «Sex and the City». Hellwig ble berørt av en scene der Carrie Bradshaw uttrykker et ønske om frihet og selvstendighet, noe som resonerer med duoen. Låta reflekterer følelsene av frihet og ukonvensjonalitet med et energisk sound og pulserende driv gjennom et øde landskap.

Musikalsk kombinerer låta elementer av americana og folk, med en distinkt pop-vri. Dette gjør «Wild One» og Chaos and the Calm til et friskt innslag i americana/roots-musikkscenen.

Preget av kaos og ro

Duoens musikalske stil er preget av en blanding av by og land, det kaotiske og det fredelige. De trekker inspirasjon fra en rekke artister, inkludert Foy Vance, Jason Isbell, John Mayer og Adele. "Wild One" er deres første prosjekt med Oslo-baserte Stoplight Records, og inngår i en større EP, «Storyline», som slippes 26. april 2024 med en påfølgende release-konsert.

Medvirkende på «Wild One»: 

Birgitte Hellwig - Låtskriver og vokalist
Joachim Henriksen - Låtskriver og gitarist
Produsent: Joachim Henriksen
Medprodusent: Birgitte Hellwig
Marius Myhre - Trommer
Steffen Petterson - Bass
Matias Aaveren - Mix
Björn Engelmann - Master

Powered by Labrador CMS