GLEDER SEG: Hilde Louise tar med seg KABA Orchestra for å hylle Kullebunden Jazz og synge for folket, godt hjulpet av de lokale jazz-talentene  Erik Egge Jordheim og Birgitte Hellwig.  Jenny Kristine Frøysa.
GLEDER SEG: Hilde Louise tar med seg KABA Orchestra for å hylle Kullebunden Jazz og synge for folket, godt hjulpet av de lokale jazz-talentene Erik Egge Jordheim og Birgitte Hellwig. Jenny Kristine Frøysa.

Den store jazz-dagen

Oppegård blir et litt mer jazzy sted 24. november. Her blir det svingende toner hele dagen!

Publisert

Kullebunden Jazz fyller ti år, og dette skal markeres så det svinger på Kolbotn lørdag den 24. september!

Det blir en lørdag i jazzens tegn, bokstavelig talt, med jazzy opplevelser fra tidlig til sent!

Jazz hele dagen

KOMMER OGSÅ: Vika Band er et av bandene som skal spre god stemning denne lørdagen!
KOMMER OGSÅ: Vika Band er et av bandene som skal spre god stemning denne lørdagen!

Det hele starter med jazzkonsert i rådhusparken med Vika Band klokken 11.45-12.15. Vika Band leverer gla'jazz det virkelig swinger av, og flere lokale er med i bandet, som er kjent langt utenfor Oppegårds grenser. 

Vika band er syv karer i sin beste alder som øver på Lysaker. Bandet ble etablert i 1992, og er en fin gjeng musikere! Latteren og fleipen er alltid tilstedeværende. Så lenge de får spille gla'jazz og swingjazz, er de lykkelige, og det smitter over fra scenen til publikum hver gang! 

PS! Her kan du høre Vika Band på Spotify. Saken fortsetter under musikkvinduet! Det skjer mye denne lørdagen!

SKAL JAZZE FOR DE MINSTE: Geitekillingen er eventyrjazz for små jazz-fantaster i eventyrlig stil!
SKAL JAZZE FOR DE MINSTE: Geitekillingen er eventyrjazz for små jazz-fantaster i eventyrlig stil!

For de minste

Klokken 12.00 er det klart for Eventyrjazz for de minste i biblioteket. Her har du mulighet til å se Geitekillingen helt gratis. Dette passer for barn fra tre år og oppover. Dette blir en eventyrlig forestilling for de små.

Geitekillingen vil gjerne vise barna hvor flink den er til å telle, og Nils og Espen til å spelle. På mange strenger! Eller kanskje heller på rør og skinn! Alf Prøysens historie om «Geitekillingen som kunne telle til ti» fortelles og illustreres musikalsk i forestillingen. Ulike dyr i historien får ulike musikalske uttrykk gjennom et stort spekter av instrumenter og sjangere. Spennvidden i musikken er stor, men det er tydelig at Nils og Espen har sin musikalske bakgrunn og sitt uttrykk som jazzmusikere.

I tillegg har du muligheten på markedsdagens scene til å oppleve talentene fra Kolbens prosjekt Jazzspirer. 

Klikk her for å høre Hilde Louise synge!

PS! Saken fortsetter under videoen, hvor du kan se Hilde Louise Asbjørnsen gi oss en smakebit på lørdagens store jubileumskonsert. Der kan du lese om hovedkonserten på lørdagskvelden!

Jubileumskonsert

Den store jubileumsfeiringen for jazzklubben skjer i Kolbens Sal 1 fra klokken 20.00 og utover.

Da blir det konsert med Hilde Louise Asbjørnsen og KABA Orchestra.

KABA Orchestra er et tolvmanns ministorband, bestående av Norges ypperste jazzmusikere. Dette er musikere med en felles kjærlighet for 1940- og 50-tallets swingjazz!

– Vi gleder oss til å komme! Vi skal by på standardlåter med storband-trøkk, samtidig som det har alle jazzens friheter. KABA er et helstøpt orkester som er proffe til fingerspissene, og vi skal by på låter som nok mange kjenner igjen fra før, bare med vårt personlige preg, sier Hilde Louise Asbjørnsen.

KLARE FOR Å UNDERHOLDE: Erik Egge Jordheim (bak f.v.) er sammen med Birgitte Hellwig og Jenny Kristine Frøysa (ikke tilstede på bildet) det lokale talent-alibiet på jubileumskonserten, mens hovedattraksjonen er Hilde Louise og KABA Orchestra.
KLARE FOR Å UNDERHOLDE: Erik Egge Jordheim (bak f.v.) er sammen med Birgitte Hellwig og Jenny Kristine Frøysa (ikke tilstede på bildet) det lokale talent-alibiet på jubileumskonserten, mens hovedattraksjonen er Hilde Louise og KABA Orchestra.

PS! Her kan du høre Hilde Louise i aksjon på Spotify! Saken fortsetter under musikkvinduet!

Lokale talenter

Hun står ikke på scenen alene denne kvelden. Tre unge, lokale talenter skal otså stå på scenen. Dette er musikere som har fått sjansen til å prøve seg på proff scene gjennom Ung Jazz-prosjektet til Kullebunden Jazz tidligere, og nå skal de også få ta del i jubileumskonserten.

De tre er Erik Egge Jordheim, Jenny Kristine Frøysa og Birgitte Hellwig.  

Ingen av musikerne vi treffer røper så mye av repertoaret, men det er klart at det blir mange standardlåter som mange folk har et godt forhold til.

Etter konserten blir det jubileumsmarkering, hvor blant annet ordfører Thomas Sjøvold og tidligere ordfører Sylvi Graham skal være med.

Billetter til jubileumskonserten kjøper du på kolben.no. Gled deg til en jazzy helg, og gratulerer med dagen til vår fantastiske jazzklubb, som alltid står på for å gi oss gode opplevelser!

Powered by Labrador CMS