VIL VIDERE: Andreas Gravermoen vil selge Kaffebar’n i Kolbotn sentrum videre til nye drivere.

Vil gi fra seg Kaffebar'n

– Min tid som kafédriver er over etter sommeren. Nå håper Andreas Gravermoen at andre vil overta Kaffebar'n.

Publisert

I fjor høst ble kafeen i Kantor Terrasse gjenstand for flere omtaler etter at daværende driver meldte oppbud og gikk konkurs.

Seksjonseier Andreas Gravermoen gikk inn og overtok driften, og de ansatte fikk jobbe videre på kaféen, som tidligere holdt til i det gamle bankbygget på andre siden av toglinja.

– Det har vært utrolig gøy å få kaffebar’n opp på beina igjen fra vi flyttet for et år siden, og med det er min jobb gjort. Målet mitt var å gjenreise Kaffebar’n så den kunne glede store og små i mange år fremover, sier Andreas Gravermoen.

– Nye eiere må se viktigheten en slik kafé har som lokal møteplass.

Andreas Gravermoen

Står stødig

Seksjonseieren ville ikke gitt fra seg kafékonseptet dersom det var usikkerhet rundt den økonomiske situasjonen til kafeen.

– Nå som kafédriften har stødige bein å stå på, åpner det seg muligheter for meg å ta fatt på nye prosjekter.

Da han tok over i fjor høst, investerte Gravermoen store ressurser i å lage en nærmest ny uteplass. På sommertid kan ene veggen på kafeen åpnes nesten hele veien. På vinteren er det varmelamper og en stor parasoll som skaper uterommet til Kaffebar›n.

– Da jeg overtok Kaffebar’n var det med mange planer for den videre driften. Noen av disse har kommet ut i livet, mens andre har måttet vente. Siden i fjor høst har uteplassen fungert som en vinterhage med varmelamper og tepper, og hyllene bugner av spennende kaffe og te.

Potensiale

Andreas Gravermoen forteller at kafeen i dag har omtrent 40 forskjellige te-varianter, og 20 ulike kaffer.

– Jeg er sikker på at nye eiere vil oppleve at kafeen fortsatt har stort potensiale. Kolbotn sentrum står foran en rivende utvikling. Jeg håper mange vil fortsette å sette pris nærkafeen.

– Hvem håper du skal overta kafeen?

– Nye eiere må se viktigheten en slik kafé har som lokal møteplass. Jeg håper flere vil ta kontakt. Det hadde selvsagt vært veldig gøy om noen fra nærområdet med et spesielt forhold til Kaffebar’n vil ta over, sier Andreas Gravermoen.

Powered by Labrador CMS