NYTT TILBUD: Kulturhuskonsulent Tore Gjedrem i Kolben testet den nye appen torsdag denne uken.

Ny app gir deg Kolben-billetter til halv pris

Dette er tilbudet til deg som er ute i siste liten.

Publisert

Torsdag la Kolben kulturhus ut sitt første arrangement på appen LastCall. Denne appen er laget for deg som er ute etter kulturtilbud i siste liten. 

– Dette er veldig spennende. Nå kan du sitte hjemme på ettermiddagen, få et push-varsel om et arrangement som kan passe for deg, og plutselig sitter du i Kolben, sier kulturhuskonsulent Tore Gjedrem. 

Push-varsel

Gjennom appen til LastCall kan alle kjøpe rabatterte billetter til kulturarrangementer i siste liten før arrangementstart. Appen bruker push-teknologi og sender tilbud som er relevante for brukerens nærområde, eller utenfor hvis brukerne er interessert i det. 

HALV PRIS: De siste billettene til Jonas Fjeld kvartett var ute til 49 % rabatt noen timer før konsertstart torsdag.

Hvor stor rabatten du får vil variere fra arrangement til arrangement. Torsdag var for eksempel konserten med Jonas Fjeld kvartett i kulturhuset samme kveld lagt ut på LastCall med 49 % rabatt. 

– Vi kommer til å prøve oss litt frem nå i starten med når vi legger billettene tilgjengelig på LastCall. For oss er det et godt verktøy for å fylle kulturhuset, og teknologien er veldig enkel for brukerne, sier Gjedrem. 

Sete blir tildelt

Den lille ulempen ved å være ute i siste liten er at du ikke får bestemme seteplass på arrangementer hvor det er nummerert plassering. Kjøper du Kolben-billetter gjennom LastCall, får du tildelt seteplass når du kommer til kulturhuset. 

– Likevel tror jeg dette er et veldig godt tilbud for kulturinteresserte som liker å være spontane, sier Tore Gjedrem. 

Powered by Labrador CMS