GULL-JUBEL: Selv om alderen rent fotballkarrieremessig kanskje ikke er helt optimal, er det fortsatt både finesser og arbeidskapasitet igjen i denne gjengen fra Oppegård IL. Nylig ble de seriemestere i 1. divisjon for old boys.

Seriemesterne!

De gamle er og blir eldst! Nylig ble denne buketten av (tidligere) fotballstorheter seriemestere i old boys-klassens øverste divisjon.

Publisert Sist oppdatert

«Uff da», var den første responsen da Oppegård Avis snoket rundt for å sikre oss et bilde av de nybakte seriemesterne i klassen M33.

På folkemunne kalles klassen old boys og det eneste fysiske kravet for å delta er at du må være fylt 33 år ved inngangen av året. Det betyr imidlertid ikke at konkurranseinstinktet er tonet vesentlig ned, eller at irritasjonen over en feilslått pasning, ikke er til stede.

Eller?

– Du får sørge for å tone ned betydningen av dette da. Så får vi heller ha fokus på livslang fotballglede, og med knær og ankler som innsats, påpeker spillende aktivitetsleder for OI oldboys, Snorre Jensen.

TABELLEN: Oppegård-laget har vært bunnsolide på eget kunstgress, med 5-2-0 og 37-10 i målforskjell. Poengdifferansen på to poeng ned til HSIL røper spenning til siste slutt.

Takker motstanderne

I stedet for å hovere over den sterke prestasjonen det tross alt er å bli best i en fotballdivisjon i Norge, uansett nivå eller alder, vil Jensen takke i både øst og vest.

– Vi må i hvert fall få takke de andre lokale klubbene, Ski og Nordby, for god motstand, og så må vi takke alle de frivillige dommere for deres innsats i 60LUX (litt mørkt for oss svaksynte) på Østli fair play arena, sier han.

Andre fellestrekk for det gode Oppegård-laget er at rundt halvparten av spillerne har ulike trenerverv i lokale klubber, og at gjengen stort sett holder det gående også med treninger gjennom sesongen.

Gratulerer til Lars Jørgen Myhrvold, Snorre Jensen, Kristian Nes Marthinsen, Aleksander Smerkerud, Ole Sæther Løvik, Jens Petter Stang, Tommy Gjerstad, Kristian Haugen Ruud, Daniel Solomonsz, Raymond Antero Paldanius, Martin Sunke Simonsen, Frank Andre Finstad, Mads Olav Bruun Høy og Trond Anker Teisberg, som alle har gitt viktige bidrag i jubelsesongen.

Powered by Labrador CMS