FIKK POKAL: Jennie Louise Godager og Vilde Sjøberg-Nordahl med pokaler etter flott innsats for Kolbotn.

Volleyballglede i Greverudhallen

Follo Miniliga startet denne helgen i Østre Greverud Idrettshall og 18 lag fra Oslo og Akershus deltok. Se video nederst i saken.

Publisert

Alle nivåer fra 1 til 5 ble praktisert i aldersgruppen 8 til 15 år. Det er nå fire år siden forrige turnering i Minivolleyball i Oppegård og et resultat av stadig tilsig av spillere i yngre alderstrinn i Kolbotn Volleyball.

MINIVOLLEYBALL: Minivolleyball spilles på små baner med 2 eller 3 spillere på hvert lag.

Historisk har volleyball vært ansett som en idrett der man starter som tenåring men de siste årene har det vært en vellykket tilrettelegging for barn helt ned i førskolealder. Søndagens turnering i Østre Greverud Idrettshall viste frem spillere på alle aldersuavhengige nivåer fra 1 til 5.

FINGERNEM: Pernille Haukeland, Kolbotn gjør et fingerslag på øverste konkurransenivå.

Nivå 1 er tre hold på ballen før retur over nett. Nivå 5 er uten hold og det tillates også at ballen returneres på ett eller to slag dersom det er hensiktsmessig eller tvinges frem. Antall spillere per lag varierte mellom 2 og 3 og det gir mange balltouch og fin progresjon på spillet gjennom turneringsdagen. Totalt 74 kamper på fire baner og mange slitne og glade premievinnere.

Powered by Labrador CMS