KOLBEN LEVERER: Carina Vestli Jørgensen (fra venstre) er bookingansvarlig og kulturhusprodusent, Lone Schrøder er kulturhusleder, Britt Gustavsen er kulturhuskonsulent, og Tore Gjerdrem er kulturhuskonsulent og bookingansvarlig for Barn i Kolben. Sammen, og med flere på laget, har de laget høstprogrammet på Kolben kulturhus som er både variert og av høy kvalitet.

I høst blir det norsk kvalitetsmusikk

Store, norske navn, konserter, stand-up, foredrag og Elvis. Hva skal man med Oslo når man har Kolben? Høstprogrammet er klart!

Du får det i postkassen din i midten av august. Så, hva er det vi kan forvente av kommunens kulturhus til høsten?

– Høstens program preges av mange store, norske artister som både vi og publikum har ønsket oss lenge - og endelig kommer de til huset, smiler kulturhusleder Lone Schrøder.

Les også: Vuoi parlare l'italiano?

Hun nevner raskt Åge Aleksandersen, Silya, Jarle Bernhoft, Hellbillies, Lisa Ekdahl (som forøvrig er svensk) og Morten Abel.

Saken fortsetter under bildet. 

Rockelegender

JOBBET LENGE: De sitter vanligvis ikke på Café Crema og jobber, men det har blitt mange kaffekopper her. Kulturledelsen i Kolben har jobbet lenge med å spikre ferdig årets høstprogram, og er veldig snart i mål.

– Åge Aleksandersen har vært etterspurt lenge, og vi har jobbet med å få ham på plass i sikkert ti år. Det er fantastisk å kunne levere det publikum har spurt om etter så mye jobb, sier kulturhusprodusent Carina Vestli Jørgensen.

– I tillegg komer Lee Memphis King! Det er et fullverdig Elvis-show med de samme kostymedesignerne som designet Elvis sine kostymer. Dette er det nærmeste man kommer the King of Rock, sier hun.

Les også: Fikk ja til snublesteiner

I tillegg til de faste foredragene med Europabevegelsen (som er godt besøkte, skal vi tro kulturhusledelsen), konserter, Barn i Kolben, blir det også stand-up. Den frittalende Christine Koht kommer, og Are Kalvø med morsomme historier fra hytta.

Saken fortsetter under bildet. 

 

Bestill nå

I tillegg er juleforestillingene klare, så hvis du hører bjellene klinge selv om det er juni, bør du være rask - det er de som ofte selges ut først.

FYRVERKERI: Silya, et fyrverkeri av en dame, tar med seg sine «Sailors», og inntar Kolben som en av de mange store, norske artistene i høst.

Du kan (og bør) allerede bestille billetter på kolben.no, for selv om det trykte programmet ikke er helt klart, er det mange billetter ute til salgs allerede.

Powered by Labrador CMS