NORGESMESTERSKAP: Alle svømmere og trenere fra Kolbotn IL og Ski svømmeklubb som deltok i UM/NMjr i Kristiansand forrige helg.

Godt gjennomført NM

Forrige helg svømte Kolbotn IL under UM/NM junior svømming i Kristiansand.

Publisert

Svømmere fra Kolbotn var sammen med resten av de beste svømmerne i landet under tjue år samlet for å konkurrere i Kristiansands flotte svømme- og badeanlegg Aquarama. Norgesmesterskapet varte fra torsdag til søndag, 16.-19. november. Det ble konkurrert både i UM-klassen (13-16 år), og i juniorklassen (13-19 år).

Det var et veldig godt gjennomført NM for Kolbotn. Både Vårin Sætra Schefte (16), Rebecca Vinck Johansen (16) og Erikka Næss Kjølholdt (15) svømte seg til deltakelse til senior-NM på flere av sine øvelser, så vi har mer å glede oss til i mars 2018.

SVØMMETRIO: Rebecca Vinck Johansen, Erikka Næss Kjølholdt og Kristine Meinert Rød koste seg i vannet under NM i helgen i Kristiansand.

Fornøyd trener

Hovedtrener Stephen Marcus og hans team har all grunn til å være fornøyd med utøverne sine.

Les også: Sterk Kolbotn-prestasjon i svømme-NM

Flere lokale utøvere var også med. Både Ski svømmeklubb, med Dag Johan Fjelde fra Greverud, kapret flere medaljer, og Ås var representert.

Les også: Møt svømmetrener Amalie

Henrik Veiberg fra Greverud svømmer for Lambertseter, og var blant annet på stafettlaget som tok gull på 4x100 medley! Lørdagen ble avsluttet med en hyggelig middag med utøvere og foreldre.

Kolbotn stilte med ni utøvere: Emil Bertelsen (2001), Oliver Dragland (2002), Floyd Guldhav (1999), Hedda Bjørnstad (2001), Andrea Rød (2002), Vårin Sætra Schefte (2001), Rebecca Vinck Johansen (2001), Kristine Meinert Rød (2001) og Erikka Næss Kjølholdt (2002).

Powered by Labrador CMS