Vokalist Pål Angelskår under en konsert på Rockefeller i Oslo i januar i år.
Vokalist Pål Angelskår under en konsert på Rockefeller i Oslo i januar i år.

Minor Majority til Kolben

Opplev en sjelden duo-konsert med Minor Majority 17. november!

Publisert

"Come with me, don't be sad. When there's a party going on. Come with me, I'll take you. Dancing in the backyard"

Det er kanskje ikke helt riktig årstid for akkurat denne seansen, men man kan likevel danse i Kolben fredag i neste uke, 17. november.  I tillegg får du en smakebit fra deres nye album!

Skal spille nye sanger

Oslo-bandet har annonsert at de kommer med ny plate til neste år, den første langspilleren på hele ni år. I tillegg til at de selvfølgelig skal gi deg de kjente hitlåtene, vil vokalist og låtskriver Pål Angelskår og gitarist Jon Arild Stieng også presentere flere av deres nye kreasjoner.

Les også: Grusomt gøy i år også!

Begynte som duo

Det ikke alle vet, er at Minor Majority faktisk startet som en duo bestående av låtskriveren Pål Angelskår og gitaristen Jon Arild Stieng. De to første platene, "Walking Home From Nicole's", og "If I Told You, You Were Beautiful", ble også spilt inn og turnert som duo-plater. 

NB: Saken fortsetter under bildet. 

minor_majority

Her er bandet i sin helhet, med Jon Arild Stieng (til venstre) og Pål Angelskår (andre fra venstre) som skal opptre på Kolben. 

Sjelden konsertopplevelse

Sangene er de samme, men gitarist og vokalist får mer rom å boltre seg i. Det blir en annerledes og unik konsertopplevelse, spesielt fordi det er sjeldent at dette bandet gjør konserter på tomannshånd. 

Les også: Utstilling med mening

Her er det bare å kjenne sin besøkelsestid og ta med seg sine kjære (eller dra alene!), og få en deilig musikkopplevelse en sen kjølig novemberkveld.

Konserten er fredag 17. november klokken 20.00 i sal 2 i Kolben Kulturhus. 

Billetter finner du på Kolben sine hjemmesider.

Se musikkvideoen fra "Dancing in the Backyard" under!

Powered by Labrador CMS