MORALSK FORESTILLING: Maren Victoria Thingnæs (f.v), Espen Branden, Marianne Mørk og Arjan Nilsen slår et slag for samvittighet og moral, med forestillingen Pinocchio

Klart for mer lang nese i Kolben

Marianne Mørks teater setter opp Pinnochio igjen i Kolben til helgen.

Publisert

Marianne Mørks Teaterskole feiret 25 års-jubileum i fjor med en storslått produksjon av eventyret om «Pinocchio». Dersom du gikk glipp av forestillingen forrige gang, har du nå mulighet til å se den på nytt i vårt lokale kulturhus.

Les også: Briljerer med Pinocchio

Pinocchio er like aktuell - det er ikke greit å lyve, men dessverre alt for mange som burde hatt lang nese fordi de farer med løgn. Hele 50 unge skuespillere deltar på scenen, og Marianne Mørks versjon fikk høye terningkast i forrige oppsettingsrunde her i Oppegård Avis.

NB! Saken fortsetter under bildet!

 

 

VETERAN: Espen Branden (42) spiller Gepetto i Marianne Mørks oppsetning av Pinocchio, og har vært en del av Marianne Mørks barne og ungdomsteater i 21 år.

God moral

I Pinocchio følger vi den lille tredukken, hvis høyeste ønske er å bli en ordentlig, gutt gjennom en moralsk reise. Marianne Mørk synes moralen i forestillingen er ekstra passende i den tiden vi lever i i dag.

– Dette stykket har utrolig mange lag, og mye god moral i seg. Det handler om å prøve og feile, om å ta imot gode råd underveis, hvordan man vokser av sine feil, og ikke minst noe som er veldig viktig, nettopp dét at man ikke skal lyve, sier hun til Oppegård Avis.

Les også: Briljerer med Pinocchio

Og budskapet leveres i en moderne drakt. Det er ikke spart på virkemidlene og ved bruk av film, oppdatert musikk og kostymer, som er så gjennomførte at det like så godt kunne vært sett på et av de store norske teatrene, geleider skuespillerne oss støtt gjennom Pinocchios reise.

NB! Saken fortsetter under videoen! Her kan du se et glimt fra stykket!

Klikk play for å se video!

Bestill billetter

I tillegg til sterke skuespillerprestasjoner er det nydelig å oppleve hvordan musikken, skrevet av Mørks avdøde mann, Frode Thingnæs, har fått en ny drakt.

Alt i alt en fabelaktig forestilling og opplevelse, og nå får du som gikk glipp av den sist altså en ny sjanse.

Les også: Briljerer med Pinocchio

Forestillingen spilles i Kolben, søndag den 15. april klokken 14. Som alltid er billettprisene på Mørks forestillinger gode. Det koster 220 kroner for voksne og 195 kroner for barn.

PS! Les hva vi skrev om forestilingen forrige gang den ble satt opp! Klikk her for å lese reportasjen vår fra forrige oppsetting av stykket!

Powered by Labrador CMS