MESTERE: Oslo turn vant NM-gull i frittstående og tok flere andre medaljer. Noah Johansen Bekken er nummer tre fra venstre (foran).

NM-gull til Noah (15)

Oppegård-gutten Noah Johansen Bekken sikret seg nylig NM-gull i turn sammen med lagkamerater fra Oslo turn.

Publisert

15-åringen fra Oppegård har kanskje valgt en litt mer utradisjonell idrett enn mange andre på samme alder. Der de «fleste» løper etter en ball i en eller annen form, har Johansen Bekken jobbet for å bli best i turn.

TRE MEDALJER: Noah Johansen Bekken med sine tre NM-medaljer.

Forrige helg ga de mange timene med hardt arbeid, resultater. Den lokale 15-åringen deltok da i Norgesmesterskap i nasjonale klasser for troppsgymnastikk på Holmen i Asker.

Og ikke bare deltok han. Han sikret seg nemlig flere medaljer.

Toppidrett

Johansen Bekken har trent seg ut av Kolbotn, og er nå tilknyttet Oslo turn sitt juniorlag, selv om han bor i Oppegård. Det resulterer blant annet i at han legger igjen over 13 timer per uke på trening, og han betegnes dermed enkelt og greit som toppidrettsutøver.

Under konkurransen i Asker vant Noah og laget hans fra Oslo apparatet Frittstående, og de kan dermed smykke seg med tittelen Norgesmester. Som om det ikke var nok, tok de også sølv i trampett og bronse i tumbling.

På grunn av den sterke prestasjonen av laget, klarte de å kvalifisere seg til Nordisk Mesterskap i troppsgymnastikk som avholdes i Randers i Danmark i april.

Powered by Labrador CMS