FØRSTE DAG: Spente elever som til høsten skal begynne på Wang Ung Follo på Sofiemyr.

WANG Ung er i gang

I dag fikk elevene på WANG Ung Follo sin første smakebit på livet som idrettselev.

Publisert Sist oppdatert

62 idrettsglade elever skal danne tidenes første kull på WANG Ung Follo. Svært mange av dem var samlet da skolen inviterte til velkomstdag på Sofiemyr stadion fredag.

REKTOR: Nina Sætre er skolens første rektor og gleder seg stort til å komme i gang til høsten.

Og det var mange spente ansikter på tribunen da rektor Nina Sætre ønske velkommen, og det var ikke rent få spente foreldre som svinset rundt i bakgrunnen heller.

– Det er skikkelig kult å se dere. Jeg har gledet meg sånn til denne dagen, hvor vi endelig får møte hverandre ordentlig. Sammen skal vi bli gull og sammen skal vi satse både på idrett og skole, glødet rektoren.

Fikk en smakebit

Siden skolen ble vedtatt etablert har ledelsen jaktet på flinke lærere, og mange av dem var på plass på velkomstdagen. Elevene ble delt inn i grupper som i løpet av dagen skulle gjennom fire poster for å få en liten smakebit på hva en «WANG-økt» er. De fire postene var skadeforebyggende øvelser, småspill i fotball, koordinasjonstrening og utholdenhetsstafetter.

KOORDINASJON: En av øvelsene elevene var gjennom på velkomstdagen var koordinasjon.

På sidelinjen stod også Atlet Fysio-sjefen Espen Calmeyer Hanssen, som har en viktig bi-rolle på idrettskolen. Ukentlig skal nemlig elevene ha økter med Atlet-trenerne Eirik Pedersen og Jonas Lund, henholdsvis naprapat og fysioterapeut.

Viktigheten av riktig styrketrening og skadeforebyggende øvelser ble også understreket i velkomsttalene, for holder man seg ikke skadefri, får man heller ikke gjort det man liker aller best, nemlig å bedrive idrett.

SPENT GJENG: Man kunne nesten kjenne nervene da elevene tuslet inn til sin første ordentlige WANG-trening.
Powered by Labrador CMS