LITT AV EN GJENG: Articles Found vil garantert rocke fundamentet i Kolben i regi av Oppegaard Rock Club.
LITT AV EN GJENG: Articles Found vil garantert rocke fundamentet i Kolben i regi av Oppegaard Rock Club.

Articles Found rocker puben!

Oppegaard Rock Club byr på en skikkelig godbit med lokalt innslag i deres rockepub.

Publisert

Articles Found er navnet på bandet som står på scenen på rockeklubbens Backstage Rock Pub lørdag den 10. februar. De er inspirert av den mer rocka varianten av americana, det vil si roots, swamp, southern, heartland og country rock.

– Vi kommer til å by på albumspor, B-sider og annet smågodt fra repertoarene til bl.a. Tom Petty, John Fogerty/Creedence Clearwater Revival, Wilco, Steve Earle, Jayhawks og John Hiatt, røper bassist og primus motor, Pål Asheim fra Kolbotn.

Kjøp billetter

Dørene til Backstage Rock Pub åpner kl. 18.00. Billetter kan kjøpes i døra, eller på kolben.no.

Les også: Hun er Norges fjerde beste kokkelærling

Det koster 175 kroner, med mindre du er medlem av Oppegaard Rock Club. Da er prisen 150 kroner.

NB! Saken fortsetter under videoen!

Klikk play for å høre smakebiter

Variert bakgrunn

Opprinnelig er Asheim fra Halden, og startet sin musikalske historie med Young Lords og Saturday Cowboys på 70- og 80-tallet. Han har siden spilt med bl.a. Casino Steel, Claudia Scott og bluesartisten Harald Styhr.Og det er Pål som spiller bass på Lars Kilevolds klassiker fra 1981, «Livet er for kjipt»!

Lead-gitaren i Articles Found håndteres av Håkon Øgreid. Han liker stort sett all musikk som er basert på gitar.

ROCKER BRAKKA: Articles Found lager alltid liv!
ROCKER BRAKKA: Articles Found lager alltid liv!

– Unntaket er singer/songwritere. Det kaller han hybelsutring, sier Asheim med et smil.

 

Kompgitarist Morten Stien har en aktiv fortid i flere band fra Haldens rocke-miljø på slutten av 1970- og begynnelsen av -80 tallet, både som gitarist og tenorsaksofonist. De senere årene har han traktert gitarer i ulike blues- og americana-inspirerte bandprosjekter i Bærum og Oslo.

Tommy Henriksen er bandets trommeslager. Han har spilt i en rekke coverband i inn-og utland, inkludert puber og festivaler i England og Ungarn.

Les også: Med filosofi som terapi

Anders Aunbu er vokalisten i Articles Found. På tross av sin dragning mot rock'n roll og country, har han 25 års fartstid som vokalist i storband! Blant annet i Asker Storband under Jens Wendelboes ledelse.

I tillegg er han gjerne selvutnevnt DJ på nachspiel som krever innsikt i musikk fra før 1984, og en tilvekst for ethvert quizlag.

– Anders elsker Elvis, dog med ironisk distanse. Og han deler fødselsdag med ingen ringere enn Keith Richards, avslutter Pål Asheim. Som villig innrømmer at han gleder seg stort til å stå på klubbscenen i sal 4 i Kolben lørdag!

Dermed er det bare å bestille billetter!

 

Powered by Labrador CMS