Toppserien: Kolbotn-Avaldsnes

SPILLER PÅ HJEMMEBANEN: Kom for å se Kolbotn-laget i aksjon når de møter Avaldsnes fredag kveld.
SPILLER PÅ HJEMMEBANEN: Kom for å se Kolbotn-laget i aksjon når de møter Avaldsnes fredag kveld.

Inviterer til årets første hjemmekamp

Fredag klokken 19:00 inviterer Kolbotn Kvinner til årets første hjemmekamp på Sofiemyr stadion når Avaldsnes står på motsatt halvdel. Det er fortsatt flere ledige billetter.

Publisert

Vi er veldig glade for at vi kan invitere til årets første hjemmekamp på Sofiemyr stadion! sier medieansvarlig Ingvild Isaksen i Kolbotn idrettslag (KIL).

Hun sier Kolbotn Kvinner gleder seg til å møte laget fra Avaldsnes på Karmøy i morgen kveld. Avspark er klokken 19:00, men dørene åpner en time før kampstarten.

Isaksen sier at årets første toppseriekamp, som Kolbotn-laget spilte på Klepp stadion mandag denne uken, var et tett og jevnt oppgjør med flere tøffe dueller. Klepp, som i fjor kapret bronseplassen foran Sandviken, endte med 0-0 denne gangen.

– Vi er toppmotivert

Kolbotns nye hovedtrener Aleksander Olsen (36) gleder seg veldig til årets første hjemmekamp på fredag. Kolbotn er 36-åringens første klubb på kvinnesiden etter flere år i Fredrikstad og Vålerenga.

– Vi må opp på vårt maksnivå for at vi skal ta med oss poeng, men vi er toppmotivert for det og håper på en god start også på hjemmebane.

– Vi ønsker å bygge videre på en god prestasjon mot Klepp - og fremstå med like stor entusiasme og energi nå mot Avaldsnes. Vi vet at Avaldsnes har store ambisjoner og vil også i år ha et godt fotballag. Vi må opp på vårt maksnivå for at vi skal ta med oss poeng, men vi er toppmotiverte for det og håper på en god start også på hjemmebane, sier han.

Her han du se statistikken for de tidligere oppgjør mot Avaldsnes:

STATISTIKK FRA TIDLIGERE OPPGJØR KOLBOTN-AVALDSNES:
STATISTIKK FRA TIDLIGERE OPPGJØR KOLBOTN-AVALDSNES:

      Kolbotn-Avaldsnes

To seter mellom hver tilskuer

Som følge av situasjonen med covid-19 har det blitt innført flere smittevernstiltak.

– Vi har fått markert 200 seter på tribunen etter å ha fulgt smittevernsreglene med én meters avstand mellom hver tilskuer. Hittil har vi solgt 43 billetter. Vi håper flere har lyst til å se på kampen og støtte jentene, sier Isaksen.

Hun presiserer at alle som ønsker å oppleve kampen må forhåndsbestille billett. Dette er for å unngå lange køer utenfor stadion.

Arranngørene sørger for flere smittevernstiltak. Det skal blant annet opprettholdes minimum én meters avstand mellom alle tilskuere på Sofiemyr stadion. Det gjelder overalt på anlegget, i køer og på sitteplassene.

På tribunen skal det være to seter mellom hver tilskuer. Dette gjelder også personer i nær familie, ifølge reglene i kampdagsprotokollen fra Norges Fotballforbund (NFF).

SPILLER PÅ HJEMMEBANEN: Kom for å se Kolbotn-jentene i aksjon når de møter Avaldsnes fredag kveld.
SPILLER PÅ HJEMMEBANEN: Kom for å se Kolbotn-jentene i aksjon når de møter Avaldsnes fredag kveld.

Gratisbilletter til barn og undom opp til og med 16 år

Det vil være en åpen kiosk, men med noen restriksjoner på hva vi kan selge der. Vi kan servere pølser, men ellers blir det drikke, snacks og ting som er pakket inn i porsjoner, sier Isaksen.

Hun sier alle billetter må kjøpes digitalt, slik at idrettslaget kan ha kontroll på hvem som er på stadion, og at det ikke minst kan bli mulig å gjennomføre smittesporing dersom det skulle bli aktuelt.

Betaling skjer gjennom vipps eller TicketCo.

Hver tilskuer kan kun kjøpe én billett av gangen. Dette er fordi alle tilskuere er nødt til å registrere navn og kontaktinfo. Dette gjelder også for våre gratisbilletter til barn og ungdom, understreker Isaksen.

Videre sier hun at det er mulig å kjøpe flere billetter, men at dette må gjøres i flere omganger. Det må også oppgis riktig informasjon om billetthaveren.

Følger smittevernsreglene

 Ansvarlige for arrangementet håper alle vil være behjelpelige med å følge smittevernsreglene til enhver tid, slik at både tilskuerne og spillerne får en fin kampdagsopplevelse.

Det er ikke tillatt med balljenter på kampdagen. Vi kommer til å ha voksent personell som henter baller rundt banen, ballene skal så vaskes kjapt i en bøtte før de legges på angitt plass rundt banen, sier Isaksen. 

Tilskuerne bes om å bruke desinfeksjonsmidler ved ankomst og før de drar hjem.

Husk også at dersom du ikke føler deg helt frisk, skal du holde deg hjemme. Dette omfatter, men er ikke begrenset til halsvondt, forkjølelse, lett hoste, sykdomsfølelse, feber, hodepine, magesmerter og muskelsmerter, sier Isaksen.

Ingen håndhilsning

Det er også innført flere smittevernstiltak for lagene som skal spille:

  • De må ankomme Sofiemyr stadion ved ulikt tidspunkt.
  • Begge lagene, samt arrangements-stab, støtteapparat og dommere, må gjennom en kort medisinsk test ved ankomst.
  • Det skal og må være mulig å praktisere én meters avstand inne på anlegget, i garderobene og på innbytterbenken.
  • Det blir utmarsj med én meters avstand og ingen håndhilsing, og det oppfordres til individuell feiring av mål.

Les også: Hvor lenge skal det få være sånn?

Powered by Labrador CMS