ÅRETS MEST GEMYTTLIGE: Svartskogløpet er for alle; raske, treige, veltrente og slabbedasker. Pluss noen til. Her noen glimt fra fjorårets arrangement.

Nå løper de igjen! Flere ledige plasser på årets mest joviale turløp

Løypa er klar, værmeldingen lover sommervær og damene har begynt å bake. Det er tid for Svartskogløpet!

Publisert

Et sikkert høsttegn: Østlandets mest joviale turløp er klar for start! Lørdag går startskuddet på Solheim, og fortsatt er det ledige plasser.

Det er 6. året på rad at Svartskogløpet arrangeres - terrengløpet der noen sprinter og noen går.

Arrangør Svartskog IF kjører samme oppskrift som tidligere; lav terskel, flott natur og hjemmebakte kaker etter løpet.

EGET LØP FOR BARNA: De yngste langdistanseløperne har en løype på 1,5 km, og garanterte premier!

Bløtt løp

Det er meldt nydelig vær lørdagen, men i god tradisjon er det bløtt i skogen. Løpet, som har start og mål på Grendehuset Solheim i Bekkenstenveien, er mildt sagt for alle:

LØYPEKART: Slik ser den lengste løypa ut. Her er det mye flott natur!

I forfjor, for eksempel, i herreklassens 11 km, løp vinneren på 44 minutter, mens sistemann kom inn med et glis nesten en time senere.

Her skal man kunne konkurrere med veltrente løpere, eller gå tur med familien, er ambisjonen.

Tre løyper

Svartskogløpet har tre løyper; voksen lang 10,4 km, voksen kort 5,7 km og barn 1,5 km.
Det er fortsatt ledige plasser, og påmeldingen skjer ved oppmøte eller på mail til svartskog.if@gmail.com . Påmeldingsavgift er 200 kroner for voksne og 50 for barn inntil 13 år.

Utdeling av startnummer klokken 11.30. Løpene begynner mellom 12.30 og 13.30.

Det blir premier til alle barna, og til vinnerne i voksen-klassene.