DREAM-TEAM: Oddbjørn Lager Nesje og Hanne Opdan er partiets varaordfører- og ordførerkandidat til neste års valg.

Fikk fornyet tillit

Hanne Opdan er nominert som ordførerkandidat for Arbeiderpartiet, mens Oddbjørn Lager Nesje blir varaordførerkandidat.

Publisert Sist oppdatert

Nordre Follo kommunes nåværende ordfører ble enstemmig nominert på nominasjonsmøtet i Kolben i mandag kveld.

– Jeg er stolt og glad over den tilliten som ble vist meg i kveld. Jeg er motivert og klar for en ny valgkamp og fire nye år som ordfører. Jeg er stolt av alt vi har fått til i denne perioden, men ønsker å fortsette byggingen av Nordre Follo kommune – ikke minst knyttet til barn, unge og eldre, sier Opdan.

Hanne Opdan fra Langhus har vært ordfører siden 2018, først drøyt to år i Ski kommune, deretter i Nordre Follo kommune.

– Jeg gleder meg til å gå på jobb hver eneste dag. For meg er møtene med enkeltpersoner viktige. Gode møter med mennesker og enkeltskjebner. Møter som berører meg og med tydelighet viser hvor viktige våre beslutninger er for dem. De må vi som folkevalgte aldri glemme, sier Opdan.

Enstemmig

Over femti medlemmer var samlet på Kolben mandag kveld. Ordførerkandidaten ble innstilt enstemmig. Med seg som varaordførerkandidat får hun Oddbjørn Lager Nesje fra Kolbotn som er gruppeleder for Arbeiderpartiet i kommunestyret i dag.

– Jeg er stolt og glad for fornyet tillit fra Nordre Follo Arbeiderparti og gleder meg til å kjempe videre for fellesskapsverdiene våre og sikre et godt tjenestetilbud for innbyggerne, sier Oddbjørn Lager Nesje.

Tøff ordførerkamp

Mens gamle Oppegård kommune historisk sett har vært et av Høyres sikreste kort når det gjelder ordførervervet, har det vært mer variasjon i gamle Ski kommune. Til neste års kommune- og fylkestingsvalg er det duket for en real og åpen kamp når Hanne Opdan møter Høyres nyvalgte ordførerkandidat Cecilie Dahl-Jørgensen Pind til kamp om ordførerkjedet i Nordre Follo kommune. Pind ble enstemmig valgt som sitt partis ordførerkandidat tidligere denne måneden.

Powered by Labrador CMS