NYE TIDER: Eier Janne Johansson (f.v) og Markedsansvarlig Hennie Marman, gleder seg veldig til å ta fatt på hjemmebaksten i nye lokaler på Kantor Terrasse.

Kaffe på Kantor

Kaffebar´n har holdt til i bankbygget på Kolbotn i tolv år, men nå blir det andre boller på Kantor Terrasse.

– Vi gleder oss og er veldig spente, sier eier og daglig leder, Janne Johansson og markedsansvarlig Hennie Marman.

Les også: Elg i Elgfaret

Åpningsdagen er de ikke helt sikre på, det er mye som skal gjøres før de kan åpne dørene i sitt nye lokale, men at det blir veldig snart, det er helt klart.

– Vi jobber på spreng, det er et nytt bygg så det er noe som dukker opp hele tiden. Vi tør ikke si akkurat når, men vi holder selvsagt åpent i de gamle lokalene frem til vi åpner her, sier Marman.

HELT NYTT: Markedsansvarlig Hennie Marman og daglig leder og eier Janne Johansson er i full sving med å gjøre klart de nye lokalene på Kantor Terrasse.

Samme konsept

Damene bedyrer at Kaffebar'n slik vi kjenner den skal bestå, med hjemmebakte varer og egne oppskrifter. Likevel kan det være det kommer noen nye ting inn på menyen.

– Kaffebar´n er hjemmebakte boller, egne oppskrifter, god kaffe og koselig atmosfære. Det har vært sjelen vår, og den blir jo ikke borte, sier Johansson.

– Den blir bare flyttet hit til litt nyere lokale og interiør. Men vi tar mye av det gamle hit for å holde på det som har vært, legger hun til.

Noe for alle

Et nytt kjøkken har stått øverst på ønskelisten lenge, nå blir det endelig mulig.

– Vi har ønsket oss det lenge, sikkert ti år. Det har ikke vært mulig i det gamle lokalet, men nå har vi muligheter til å utvide konseptet, kanskje lage mer mat og få nye ting på menyen, sier Johansson.

Et av de nye og spennende innslagene som blir å finne, er «afternoon tea for two».

KOSELIG MED PEIS: – Vi har kjøpt peis så vi får peiskos her. Det er ikke noen pipe, så den er ikke helt funksjonell, men en liten brenner for kosens skyld, sier markedsansvarlig Hennie Marman.

– Vi har fått mye god respons på nyheten om engelsk afternoon tea. Her blir det booking for to og to personer, med alt av klassiske afternoon tea-elementer. Selvfølgelig er alt hjemmelaget, gløder det fra Marman.

De lover også at det kommer noen sunnere alternativer, og konsept som skal dekke det de kaller sosial spising.

– Her blir det noe for alle. Nettsiden vår er oppe og går, og det blir nettbutikk med litt gaver, interiør og kaffe. Også har vi noen småting på gang som fortsatt er hemmelig, sier damene hemmelighetsfult.

Ny begynnelse

Det er litt trist å gi seg i de gamle lokalene, men alt har sin tid, og damene på Kaffebar'n er glade for muligheten.

Les også: Kroken på døren for Halloween

– Ni av ti kunder er veldig positive, både til hvor vi skal flytte, og at det blir nytt. Det er selvfølgelig mange av de faste kundene som synes det er vemodig med forandring, men de er ikke negative. Det er selvfølgelig litt vemodig for Kaffebar'n også, men dette er en ny begynnelse, avslutter Johansson.

Powered by Labrador CMS