KANTORBEKKEN TERRASSE

SPERRET: Flere av beboere i Kantorveien kom forsinket på jobb onsdag morgen som følge av at veien var sperret av en anleggsmaskin. Foto: Privat

Sperret veien i over to timer

Beboerne i Kantorveien reagerer på at veien sperres av anleggsmaskiner.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag morgen ble Kantorveien i Kolbotn sentrum sperret av en anleggsmaskin som drev med støping av betong i forbindelse med byggearbeidene til Kantorbekken Terrasse.

Ifølge Paal Sjøvall, som bor i Båtsleppa, var veien sperret for trafikk fra klokken 07:00 til klokken 09.15.

Måtte vente i 25 minutter

Line Sørhaug fra Båtsleppa er en av flere beboere som kom for sent på jobben den aktuelle dagen som følge av den ovennevnte hendelsen.

– Jeg måtte vente i 25 minutter, fra klokken 08.50 til 09.15, men det var flere som måtte vente enda lengre. Ingen av oss har blitt varslet om dette på forhånd, sier hun.

Legger seg flat

I forbindelse med saken har Oppegård Avis kontaktet entreprenøren som jobbet på stedet. Prosjektleder Øyvind Lygren i Strukta AS legger seg flat og lover at det (sperring av veien) ikke skjer igjen.

– Jeg vet ikke hva som har skjedd, men jeg skal sjekke det nærmere. Jeg vet ikke om det skjedde noe som ikke hadde vært planlagt. Slik det er beskrevet, er det ikke greit. Slik skal det ikke skje. Vi må slippe ut bilene og vi kan ikke sperre veien med anleggsmaskinene våre i det hele tatt, sier Lygren.

Powered by Labrador CMS