TOMLENE OPP: Senterleder Marianne Thoresen-Larsen har god grunn til å smile. Nå blir det snart liv igjen i restauranten på Kolbotn Torg.
TOMLENE OPP: Senterleder Marianne Thoresen-Larsen har god grunn til å smile. Nå blir det snart liv igjen i restauranten på Kolbotn Torg.

Alt i boks – O'Learys er klar for gjenåpning

Og åpningen kan komme raskt. 8. juni behandles søknaden om skjenkebevilling.

Publisert

Tidligere i år slo det ned som en liten bombe da det lokale driverselskapet av O'Learys Kolbotn meldte oppbud og gikk konkurs.

Eierne, blant dem Geir Sjøvold fra Trollåsen, snakket senere ut i Oppegård Avis og fortalte om forhandlingene som endte med konkurs.

Siden nyttår har gitteret vært nede, og det har vært mørkt i det store restaurantlokalet. I begynnelsen av mai kunne derimot Oppegård Avis avsløre at det var noe på gang. Et nytt selskap, O'Learys Restaurants Kolbotn AS , hadde søkt om serveringsbevilling hos Nordre Follo kommune.

De svenske eierne overtar

Det viste seg at det er de svenske O'Learys som er på vei til overta driften på Kolbotn. Dette bekreftet driftsdirektør Jannicka Eriksson Jingryd overfor Oppegård Avis.

– Det er en del administrative ting som gjenstår, så vi vet ikke helt eksakt når restauranten åpner. Vi håper å kunne åpne til sommeren når fotball-EM starter, sa Jingryd i begynnelsen av mai.

Gårdeier Citycon har ikke ønsket å kommentere før avtalen var signert. Når er også dette på plass.

Citycon bekrefter

Fredag møtte Oppegård Avis en strålende fornøyd senterleder Marianne Thoresen-Larsen. Hun bekrefter at Citycon og O'Learys nå er enige om etablering på Kolbotn Torg.

Citycon opplyser at O'Learys åpner på senteret om cirka fire uker, men etter det Oppegård Avis erfarer kan åpningen skje tidligere. Alt avhenger av hvor fort alt kommer på plass.

Søknaden om skjenkebevilling skal behandles i Utvalg for omsorg, helse og seniorpolitikk i Nordre Follo på møtet 8. juni. Kommunedirektøren innstiller på at søknaden innvilges.

Fotball-EM starter fredag 11. juni, og etter det Oppegård Avis vet jobbes det iherdig for at restauranten åpner raskt for å tilby sportshungrig lokalbefolkning kamper på de mange skjermene i restauranten.

«Eatertainment»

Senterleder Marianne Thoresen-Larsen er veldig glad for at igjen blir åpne dører hos O'Learys.

– Vi er veldig glade for at O’Learys åpner på Kolbotn Torg. O'Learys har et unikt konsept med god mat og drikke og som samtidig fungerer som en møteplass for familier, venner og lokale lag.

Også driftsdirektør Jannicka Eriksson Jingryd ser veldig frem til at restauranten gjenåpnes.

– Vi gleder oss til å åpne og ta imot kundene i restauranten. Kolbotn Torg er en fantastisk lokasjon for oss og jeg har stor tro på at vårt «eatertainment»-konsept vil bli tatt godt imot av gjestene våre, sier Jannicka Eriksson Jingryd.