KONSERTKLAR: Bjarte Tjøstheim hilser tli folket gjennom denne videoen!

Bjarte Tjøstheim gleder seg til Kolben-konserten

Se videohilsen foran ukens konsert i regi av Oppegaard Rock Club!

Publisert

Smørbrødlisten til Oppegaard Rock Club (ORC) er lang og god som et karbonadesmørbrød-fat denne våren.

PS! Se videohilsen fra Bjarte Tjøstheim øverst i saken!

Rocka radiomann

Først ut er Bjarte Tjøstheim Experience. Lørdag 4. februar tar Radioresepsjonens krumtapp og TV-aktuelle stjerne med seg sitt eget rockeband til Backstage Rock Pub i Kolbens sal 4.

– Her kan vi forvente en solid dose Jimi Hendrix-materiale, drevet frem av den populære rogalendingen bak trommene. Med seg i bandet har han en av Kolbotns beste og mest allsidige gitarister, Johan Os Stave, opplyser Dag-Magnus Samuelsen i ORC.

Klikk her for å se mer om ORCs knallbra vårprogram!

Historien bak bandet

Det er nok mange som kjenner Tjøstheim fra hans rolle i Radioresepsjonen på NRK radio og fra diverse programmer på TV. Men ikke alle vet at han også har et band!

ROCKEKARER: Bjarte Tjøstheim Experience er klare til å innta Kolben i regi av ORC.

Historien om Bjarte Tjøstheim Experience startet egentlig da Jimi Hendrix døde i 1970 hadde han forandret rocken for alltid. Han ble bare 27 år gammel, men er likevel en av de største stilskaperne og inspirasjonskildene i rockehistorien.

Han etterlot seg også en solid låtkatalog av rockeklassikere som Purple Haze, Little Wing osv. Som låtskriver hadde han en unik evne til å utnytte gitarens muligheter til å lage nærmest symfonisk oppbygde låter, og med rikelig plass til store gitarsoloer.

Det er denne arven og disse låtene som er utgangspunktet til Bjarte Tjøstheim Experience. Anført av radiolegende og Gollum-fortolker Bjarte Tjøstheim spiller de kompromissløs klassisk rock, med ett og annet bidrag skrevet i seinere tiår, men åpenbart inspirert av gitarlegenden.

– Vi lover knall stemning, kanon låter, og mye god rock, forteller han.

Dermed er det bare å sikre seg billetter, og det gjør du via kolben.no! Konserten er i Sal 4, og det blir også quiz, rockepølser og drikke av alle slag.

Klikk play for å se video!

PS! I videovinduet under kan du se bandet live!

Powered by Labrador CMS