SE, HUN SNAKKER!: Endelig var det duket for podcast-debut for Veronica Grude Docker. I midten en allergisk Eskil Bjørshol, og stjerneprodusent Atle Larsson til høyre.

HØR: Ny episode av Uka med Oavis

Arbeidsuka er snart over, en ny avis er i postkassen din, og det betyr én ting: Vi har vært i studio igjen. Denne gangen med en podcast-debutant.

Publisert

Vi burde kanskje advart mot voldsom pusting og pesing i denne ukens episode, men vi kan forsikre om at forklaringen ikke er en annen enn et voldtsomt angrep av pollenallergi. For pollen har vi i alle fall nok av i Oppegård for tiden.

Vi håper dere overlever og heller hører ekstra godt etter når vår podcast-debutant Veronica Grude Docker snakker. Ja, og spesielt når hun snakker om elg, for nå er hun vår egen elgekspert.

HER KAN DU HØRE UKAS SENDING:

 
Av andre temaer streifer vi innom svømmehall-reduksjonen på Langhus, bedriftscup i fotball, vi gir minst et par gode tips, og hyller noen nye som fortjener det i spalten  "Ukas helt".

Anbefal gjerne sendingen til noen du kjenner. Du finner oss både i avspilleren over, på denne Spotify-linken eller der du vanligvis hører podcaster (feks. iTunes)

Powered by Labrador CMS