Svanhild S. Kvernaas, Seniorakademiet i Oppegård. Foto: Yana Stubberudlien
Svanhild S. Kvernaas, Seniorakademiet i Oppegård. Foto: Yana Stubberudlien

Seniorakademiet inviterer til jubileumsfest!

25 år med opplevelser!

Publisert

Seniorakademiet i Oppegård feirer 25 år, og midt i et spennende høstprogram, tar akademiet seg tid til å feire, selvfølgelig med de mange brukerne av tilbudet.

Populært

Man kan trygt si at Seniorakademiet er en viktig og populær bidragsyter til et bredere opplevelsestilbud for kommunens seniorer.

– Vi startet med 30 medlemmer i 1991 og nå er vi 590! Jeg blir så lykkelig når jeg ser at det nærmest er full sal i Kolben på hvert møte, sier initiativtaker og leder for Seniorakademiet i Oppegård gjennom alle disse årene, Svanhild S. Kvernaas.

PS! Saken fortsetter under videovinduet, hvor du kan se jubilantorkesteret Follo Seniororkester i aksjon! Gled deg til konserten!

Klikk her for å høre Follo Seniororkester live!

Klart for fest

Jubileumsåret er preget av ikke mindre enn 13 forskjellige arrangementer av forskjellig slag, og det blir selvfølgelig jubileumsfest. Den finner sted onsdag den 19. oktober i Kolben.

Da blir det konsertFollo Seniororkester, som selv fyller ti år i år, skal sørge for mange godbiter og trekke fullt hus denne dagen.

Konserten går av stabelen klokken 11.00, og det blir lett servering. 

Seniorakademiets tilbud vil ikke slutte ved de 25 første år, garantert. 

Svanhild S. Kvernaas sier til slutt at alle interesserte over 55 år kan bli medlem av Seniorakademiet. Medlemskap koster 400 kroner per halvår. Ikke-medlemmer betaler 100 kroner per foredrag.

Les mer om Seniorakademiets tilbud her

Powered by Labrador CMS