GLADLAKS: Anders Nordheim Dahl gleder seg over å fylle 40, og synes livet blir bedre med alderen.

Lokalavisredaktør fyller 40 - hevder han ikke får krise

Redaktør i Oppegård Avis, Anders Nordheim Dahl, fyller 40 år fredag 6. april. Det tar han med knusende ro.

Fredag 6. april fyller redaktøren av Oppegård Avis, Anders Nordheim Dahl 40 år. Det som for mange er et tiår forbundet med "krise" tar Nordheim Dahl med knusende ro. Han tror selv det vil bli et godt tiår, og har foreløpig ingen planer om å verken melde seg på Birken, eller sykle Trondheim Oslo i kondomdrakt. 

Saken fortsetter under bildet. 

INGEN FØRTIÅRSKRISE: Oppegård Avis redaktøren stilte sprekt opp i fjorårets Oppegårdmila.

INGEN KRISE ENDA:  Oppegård Avis redaktøren stilte sprekt opp i fjorårets Oppegårdmila, men noen store maratonplaner har ikke 40-åringen meddelt. Her sammen med Kathrine Hammerstad og Bente Wardenær. (Foto: Paal Rye Holmboe)

Til tross for sin komfortable og høyt aktede stilling i Oppegård Avis, omgitt av meget gode kolleger, har Nordheim Dahl ved passende anledninger uttalt at han skal pensjonere seg tidlig på en vingård, eventuelt bli prest eller bare lære seg litt mer russisk. Det er likevel ingen tegn på at lokalavisens største entusiast skal kaste seg inn i presteyrket på kort sikt. 

– Fy fela

HOLDER KOKEN: Selv om redaksjonen til tider kan gi sjefen både hodebry og hodepine, holder den staute 40-åringen ut.

Nordheim Dahl engasjerer seg sterkt i lokalsamfunnet og er en energisk redaktør. Han skyr aldri unna hvis sjansen til en god sak om lokale elger dukker opp, og er raskt ute med passende ordspill hvis anledningen byr seg, gjerne etterfulgt av et utropstegn eller tre!!!

Det har ikke lykkes redaksjonen å få en kommentar fra 40-åringen, men hadde han gitt en ville det antakeligvis vært noe sånt som dette:

– Fy fela, å bli 40 skal bli deilig. Det plager meg ikke i det hele tatt, det er faktisk helt fantastisk. 

Redaksjonen gratulerer med dagen og regner med flere gode tiår til å pønske ut gode forsider og saker, med mye patos!

Powered by Labrador CMS