KLARE FOR MATCH: Kolbotns A-lagsherrer er klare for NM-kvalik i kveld!
KLARE FOR MATCH: Kolbotns A-lagsherrer er klare for NM-kvalik i kveld!

– Vi skal ha det gøy og by Frigg på tøff motstand i kveld!

Kolbotns A-lagsherrer sesongdebuterer med NM-kvalik i kveld på Østre Greverud. Trener Bjørnar Hansen har trua!

Publisert

Det er kanskje ikke mye der ute som vitner om at det er tid for start på den lokale fotballsesongen, men så er tilfelle, og onsdag den 21. mars klokken 20.15 braker det løs på Østre Greverud Kunstgress.

Da spiller Kolbotns A-lagsherrer NM-kvalik mot Frigg. Dette blir garantert en tøff kamp hvor gutta må gi alt for å vinne.

Topplag

Frigg er i toppen av tredjedivisjon og er et bra lag. Kolbotn hadde nylig imidlertid en flott generalprøve mot Ås i helgen som gikk, da de stakk av med seieren 1-0. Dette kan tyde på at vi har et A-lag i fin form før morgendagens kamp. 

Les også: Første hjemmekamp er utsatt

Dette blir også Bjørnar Hansens virkelig store generalprøve som ny hovedtrener for laget. 

– Jeg har vært og sett Frigg i treningskamp, og selv om de på papiret skal være et bedre lag en divisjon høyere opp, så tror jeg at vi skal kunne klare å by dem på tøff motstand. De er et godt lag, men ut fra hva jeg har sett, så har jeg sett bedre tredjedivisjonslag, så dette kan gå veien, sier Hansen.

Skal ha det gøy

Strategien foran kveldens kamp er å gå ut på matten på Østre Greverud og ha det gøy. Kolbotn har tenkt å spille for å vinne.

Les også: Tatt imot som helter

– Jeg tror det handler, strengt tatt, om å tørre å være tøff og angripe. Vi skal gå hardt ut, og jeg tror vi har en fair mulighet. Jeg tror på en jevn kamp, og vi spiller for å vinne. Samtidig har vi et godt utgangspunkt med tanke på at for oss er dette en bonus. Det hadde vært utrolig morsomt å kunne gå til første runde i cupen, og klarer vi det, er det selvfølgelig gledelig, men det er nok Frigg som har det tøffeste presset, sier Hansen. 

Noen utfordringer

Kolbotn har hatt noen utfordringer med skader foran årets sesong.

– Samtidig har vi hentet inn flere juniorer fra stallen som jeg har tro på. Publikum kan nok ikke forvente noen store revolusjoner i forhold til fjoråret, for jeg kommer inn som ny trener i et lag som har en strategi som jeg støtter oppunder. Jeg skal bygge videre på en del kvaliteter som allerede ligger der og som ligger tett opptil min fotballfilosofi, og så får vi ta en kamp av gangen. I første omgang er det kveldens kamp, og den spiller vi for å vinne, avslutter Hansen.

Les også: Første hjemmekamp er utsatt

Dermed er det bare å møte opp til kampstart klokken 20.15 på Østre Greverud. Været blir ikke så halvgæærnt heller. Ifølge yr.no er det meldt minus fire til fem grader og lettskyet vær, så kle godt på deg og kom på kamp!

Powered by Labrador CMS