SØPPEL VED INNGANGEN: Dette var bare noe av søppelet som ble dumpet utenfor inngangsdøren til Helge Marstrander og familien på Greverud.

Lokalpolitikeren fikk sjokk da han kom ut på trappa mandag kveld

Nå har Helge Marstrander anmeldt søppeltømmingen til politiet.

Publisert

– Jeg har forsøkt å tenke ut hvem det kan være, men klarer ikke å sette det i sammenheng. Enkelte ganger skal vi tydeligvis ikke forstå alt som skjer, sier Helge Marsterander frustrert. 

Mandag kveld var den profilerte Høyre-politikeren hjemme på Greverud.

Fikk det travelt

TRIST: Helge Marstrander er profilert lokalpolitiker, og sitter blant i formannskapet for Høyre.

Da kona kom hjem spurte hun hvem det var som hadde dumpet søppel utenfor inngangsdøren vår. Jeg skjønte ingenting og trodde en kort stund det var skjult kamera, sier Marstrander. 

Utenfor døren hadde noen droppet både gassflaske, restavfall, knuste takstein og mye annet avfall. Helge Marstrander er tydelig opprørt over hendelsen. 

Marstranders kone observerte en mørk stasjonsvogn som sto med bagasjerommet åpent da hun kom hjem. 

– En mann i 50-årene fikk det tydelig travelt da han så  henne, sier Helge Marstrander. 

Rammer famillien

RESTER: Blomsterpotte og rester av stein var blant søppelet som lå utenfor inngangen.

Lokalpolitikeren er vant til friske debatter, men sier det søppeltømmingen går ut over familien hans. 

– Jeg kan ikke trekke noen annen konklusjon enn at dette er noen som er politisk uenig med meg. Det er kjempesynd å trekke den konklusjonen, men jeg stiller meg hoderystende til hvorfor dette ble gjort. I tillegg går det utvover familien min. 

Tirsdag formiddag annmeldte han forholdet til politiet. 

– Dersom dette faktisk er en poltisk ytring, oppleves det som et grovt overtramp, og i ytterste konsekvens et angrep på demokratiet, skriver Marstrander i anmeldelsen. 

Mandag kveld delte han sine tanker om søppeltømmingen i et offentlig innlegg på Facebook. Både meningsfeller og politiske motstander har skrevet støtteerklæringer til Helge Marstrander.

Powered by Labrador CMS