MYRVOLL

GLADGJENGEN: Apoteker og daglig leder Hossam Kandil ved Apotek 1 Myrvoll sammen med apotekansatte Lene Klarpås, Aina Haave og Elisabeth Falsen.

Feiret ett år på Myrvoll

Fredag 21. oktober ble kundene på Apotek 1 Myrvoll møtt med kaffe og kake.

Publisert Sist oppdatert

– Det første året på Myrvoll har godt kjempebra, så dette skal feires, sier Hossam Kandil.

Han er apoteker og daglig leder ved Apotek 1 Myrvoll, som er ett av de totalt tre apotekene i Apotek 1-kjeden i Oppegård. De to andre ligger på Kolbotn og Greverud.

– Vi har fått gode tilbakemeldinger fra våre kunder, som er en god blanding av barnefamilier og godt voksne folk. Vi takker alle kundene og ønsker dem tilbake, sier Kandil.

ETT ÅR PÅ MYRVOLL: Det lille apoteket ligger rett ved inngangen til KIWI Myrvoll.

Optimist

– Selv om det første året har vi gått med underskudd, er det som forventet. Vanligvis tar det ett til tre år for å kunne dekke alle driftskostnadene i forbindelse med etableringen. Vi ser at omsetningen øker og at det går riktig vei, så jeg er optimist, sier Kandil.

Han har mastergrad i samfunnsfarmasi fra Universitet i Oslo, med over 20 års erfaring fra apotekbransjen. Apoteket har også to teknikere og en utdannet farmasøyt. Den sistnevnte tar en videreutdanning på masternivå innen klinisk farmasi.

Fornøyd kunde

Da Oppegård Avis var innom apoteket fredag formiddag, traff vi Stein Nævdal (55) fra Myrvoll. Han var der i forbindelse med influensavaksinering.

FORNØYD MED NÆRAPOTEK: Stein Nævdal (55) fra Myrvoll setter stor pris på nærapotek.

Ifølge Nævdal er han på apoteket tre til fire ganger i året, og da oppsøker han det lokale apoteket.

– Jeg føler meg i trygge hender her. Det er apotekets beliggenhet som avgjør hvor jeg handler, og jeg setter stor pris på at vi har slike lokale tilbud på Myrvoll, sier 55-åringen.

Powered by Labrador CMS