HERLIG GJENG PÅ EGET STEVNE: Her ser du rekruttene fra G gruppen, Hai og Delfin svømmeskole! Alle var med under helgens Roald Amundsen Cup i regi av Kolbotn IL Svømming. Dette er et arrangement som også er svært viktig for rekrutteringen.

Rekordstor cup helg!

Det ble en fantastisk svømmefest i Sofiemyrhallen under Roald Amundsen Cup.

Publisert

Kolbotn IL svømmegruppe avholdt også i år svømmestevnet Roald Amundsen cup. Nesten 350 svømmere med tilsammen 1.350 starter, godt over 500 besøkende, stafetter, og gode sportslige resultater gav to strålende svømmedager i Sofiemyrhallen.

Det er flere nye klubber som deltok i år, og Poseidon (Porsgrunn) stiller med en stor gruppe. I tillegg er Asker, Askim, Gjelleråsen, Halden, Varg, Lambertseter, Sarpsborg, Sjøstjerna, Ski, Skjetten, Sørreisa og Ås på deltagerlisten!

Les også: Vellykket svømmearrangement

For oss i Kolbotn IL`s svømmegruppe er rekruttering til idretten viktig, og i år inviterte vi derfor Hai og Delfin utøvere fra svømmeskolen til rekruttstevnet!

Vi håper dette ansporer mange unge svømmere til å melde seg på svømmeskolen som starter i disse dager – mange barn vil rekke å bli trygge eller
lære seg å svømme før sommeren!

NB! Saken fortsetter under bildet!

Hyggelig

I AKSJON I BASSENGET: Pernille Wardenær og Kristine M Rød kjemper seg frem i stafett!

Spesielt hyggelig var den store deltagelsen fra Ski-, Ås og Sjøstjerna svømmerne. I den siste tiden har vi hatt et utøkt samarbeide blandt svømmeklubbene i regionen, som gir positive resultater.

Gard Øvergaard fra Sjøstjerna (født 1996) tok for et år siden opp svømmingen og bestemte seg for å satse.

Les også: Sterk prestasjon fra Kolbotn-svømmerne

Det ble kronet med bestemannspremien på 500 kroner.

NB! Saken fortsetter under bildet!

STERKE JENTER: Line Andersen (fv), Erikka Kjølholdt og Aleksandra Alnes tok alle UM krav i 200 m Butterfly!

Reiser sammen

I påsken reiser de tre klubbene her i nærområdet (Ski, Ås og Kolbotn) samt Sjøstjerna (Frogn) til Älvdalen i Dalarna på treningsleir sammen for å fortsette det gode samarbeidet.

Les også: Godt gjennomført NM for Kolbotn-svømmerne

Vi har trent hos hverandre ved flere anledninger og vi har lenge pratet om å gjennomføre en treningsleir sammen, for å kjenne litt på det gode vennskapet. Utøverne våre vokser når de kan trene sammen med likesinnede, som brenner for sporten.

GLADLAKSER PÅ SVØMMESTEVNE: Det var god stemning i svømmehallen denne helgen!

NB! Saken fortsetter under bildet!

Samarbeid

Videre deler trenerne gode erfaringer med hverandre, og det er også verdifullt.

– Mange ganger blir miljøene for små, selv om vi er over 50 konkurranseutøvere i vår klubb, i tillegg til en svømmeskole på over 250 barn, trenger vi noen gang bare rett og slett matching, sier Kristian Munthe, styreleder i Ås svømming.

Les også: Svømmer over dammen

MYE FLOTT SVØMMING - GODE PRESTASJONER: Her svømmes det butterfly, en krevende teknikk som krever full konsentrasjon!

Det er Norges Svømmeforbunds uttalte ønske at klubbene skal samarbeide mer, og det har vi adoptert. Kristian Munthe i styreleder i Ås` svømmegruppe, og Erik Underland, styreleder i Ski svømmeklubb og Kolbotn samarbeider godt sammen, og vi ser at utøverne (les; barna våre!) drar fordeler av dette.

Videre har Sjøstjerna trent sammen med oss i lang tid, så dette var et naturlig steg. Kolbotn har mange jenter i sin elitegruppe, mens Ski har mange gutter – perfekt match for en treningscamp!

 

Powered by Labrador CMS