TRAFIKKTRIO: Jon Eivind Gullord, Eli Pettersson, og Andreas Hagen Johansen er trioen bak Think Trafikk, som før var SG Trafikkskole. Med fulle ordrebøker går det strake veien for denne gjengen! Gullord har jobbet som skuespiller store deler av livet, men ble ansatt her i fjor høst. – Det flotte er å få jobbe én til én, sier han, og stortrives som trafikklærer. Andreas er ny sjef på huset, etter å ha vært ansatt hos SG i åtte år.

Tenker i nye baner

SG Trafikkskole kjører nye veier, og er nå blitt Think Trafikk!

Hos både Arne Gran og Svein Grønsleths trafikkskole har mang en nervøs Oppegård-ungdom sittet og pugget vikepliktreglene.

Og det skal vi fortsette med, selv om navn og eier skiftes. Skru på frontlysene for Think Trafikk!

Naturlig overgang

HISTORIE: Dette er nå blitt Think Trafikk.

– Det har vært en naturlig overgang, forklarer eier, daglig leder og trafikklærer Andreas Hagen Johansen.

Han har vært ansatt i SG Trafikkskole siden 2010, og tok selv lappen der! Johansen sier det har ligget lenge i kortene at han skulle ta over, så det er ingen overraskelse.

Les også: Eventyrlige kollektiv-tall for Ruter i 2017

I tråd med nytt navn, skal de jobbe med en profileringsendring.

– Siden Svein Grønsleth ikke er her mer, var det naturlig med en profileringsendring. Vi har skiftet navn, logo, og skal bli mer synlige i sosiale medier. Men utenom det, er det ikke så mye som skal endres. Vi er fornøyde med hvordan vi gjør det, forklarer 35-åringen.

Saken fortsetter under bildet.

TENKER NYTT: Trafikktrioen vil fortsette å tilby det samme som før, men skal gjennomgå en liten profileringsendring i forbindelse med sitt nye navn og eier..

Historiske lokaler

Med seg på laget har han tidligere skuespiller og nå trafikkskolelærer Eivind Gollord og kundekonsulent Eli Petterson. Eli tar seg av seg administrative, mens Eivind og Andreas tar seg av undervisningen og kjøreopplæringen.

Kjendiselgene EL-sker e-Golfen og hagehekken!

Sammen viderefører de en historie om trafikkopplæring som har vært i dette lokalet i flere tiår. Før SG Trafikkskole kom hit i 2001, var det Arne Grans trafikkskole som hadde base her helt siden 70-tallet.

HISTORISKE LOKALER: I disse lokalene har det vært trafikkskole siden 70-tallet. Først Arne Grans trafikkskole, deretter Svein Grønsleths trafikkskole, og nå Think Trafikk.

Saken fortsetter under bildet.

Eneste i Follo med gratis ledsagerkurs

Think Trafikk er også eneste trafikkskole i Follo som tilbyr gratis ledsagerkurs!

Det betyr at alle som skal sitte i passasjersetet til den nye trafikanten og holde seg fast med hjertet i halsen, kan komme på ledsagerkurs.

Les også: – Jeg har byttet ut tog med elbil

LAKKEN MIN ER GRÅ: Nytt navn, ny bil! Andreas H. Johansen er nå både daglig leder, eier og trafikklærer, og gleder seg til en ny epoke i trafikkskolens historie.

– Folk har så mange spørsmål! Det er mye som har endret seg og mye som må friskes opp siden foreldrene selv lærte å kjøre, smiler Gullord.

Dette er et populært tilbud som er et viktig bidrag i trafikksikkerheten, mener de.

 

Andre trafikkskoler i Oppegård er Follo Trafikkteam Trafikkskole, Driving Trafikkskole, Oppegård Trafikkskole, og Kolbotn Trafikkskole.

 

Powered by Labrador CMS