BYGGEKLARE: Ulla J. Gundersen i Bolig & Eiendomsutvikling AS (f.v.), Erlan Andreassen i Solid entreprenør, og meglerne Bent Andrè Noderhaug og Kjell Ove Loeshagen, gleder seg til at oppføringen av de nye leiligheten nå endelig er igangsatt etter 13 års regulering, samt å gjenoppta salget av de resterende 21 leiligheten etter en pause siden slutten av oktober.

I dag starter gravingen på Centralen

Transformeringen fra trelast til boliger og næring på Trelasttomta er i gang.

I dag var en milepæl for salgs- og markedssjef UIla J. Gundersen i Bolig & Eiendomsutvikling AS. Endelig kunne spaden settes i jorden for boligprosjektet Centralen på  Trelasttomta på Myrvoll.

Les også: Spaden satt i jorden på Myrvoll

– Dette blir et flott boligprosjekt med en grønn profil som er som skreddersydd for yngre kjøpere og barnefamilier som ønsker å bo sentralt, ha nærbutikk, kafè, barnehage og andre servicefunksjoner rundt seg, og som ønsker å ta toget raskt inn til byen for å jobbe. Kort sagt blir dette et sentralt sted med mange funksjoner og kvaliteter som vi tror folk kommer til å trives med og i, sier Gundersen.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Stort

MODELL: Her ser du Centralen som modell. Legg merke til taket! Der er det både lagt inn sandvolleybane, solsenger, parsellhager og uftepark, for å nevne noe!

Leilighetprosjektet Centralen, består av 48 leiligheter i størrelser fra 46 til 93 kvadratmeter, med muligheter for mange løsninger. Inkludert 11 leiligheter som kan inneholde en egen hybel, dersom man ønsker det.

Les også: Spaden satt i jorden på Myrvoll

Totalt vil det bli bygget 800 boliger i Myrvoll stasjon prosjektet, pluss barnehage og et torg med butikker, og prosjektet Centralen er en del av dette. De nye leilighetskompleksene vil bli bygget der hvor det gamle, grønne tårnet stod før, kloss inntil offentlig kommunikasjon og rett i hjerte av Myrvoll-utbyggingen. 

Les også: Her blir det Centralt

– Vi gleder oss til å komme i gang med byggingen nå, og dagens gravestart markerer starten på et boligprosjekt vi er veldig stolte av, sier Gundersen.

NB! Saken fortsetter under bildene!

SLIK VAR DET: Her ser du et flyfoto av Trelasttomta før rivingen av den gamle trelasten startet. Centralen kommer på tomten rundt der det grønne tårnet stod.
SLIK BLIR DET: Her ser du en illustrasjon av hvordan Centralen blir når den står ferdig.

Klare for å selge

Så langt har 27 leiligheter blitt solgt. De ble formelig revet av markedet, og førstkommende helg legges de resterende leilighetene ut for salg.

Les også: Nå er spaden satt i jorden på Myrvoll

– Responsen har vært stor og salget har gått over all forventning. Dette prosjektet tiltrekker jo en helt annen kjøpegruppen enn for eksempel på Kolbotn. Dette er sentrale og rimelige leiligheter, og vi ser en stor interesse blant lokale kjøpere her. Dette blir en flott boplass, sier Bent Andrè Norderhaug og Kjell Ove Loeshagen i Attentus, som skal selge prosjektet.

Les også: Her blir det Centralt

Første spadetak ble altså tatt i dag, og så vil det gå slag i slag til prosjektet skal stå ferdig og innflyttingsklart i desember 2019.

MODELL: Her ser du Centralen som modell. Legg merke til taket! Der er det både lagt inn sandvolleybane, solsenger, parsellhager og uftepark, for å nevne noe!

PS! Les mer om prosjektet og saken i papirutgaven av Oppegård Avis, torsdag den 15. mars.

Powered by Labrador CMS