FORNØYD: Prosjektleder i Solon Eiendom, Anders W. Andersen.

Ut i vår hage

Hengende Hage i Ormerudveien på Kolbotn er snart ferdigstilt. Leilighetene er innflytningsklare før jul i år.

Publisert

Det går mot slutten av byggingen av Hengende Hage, og før jul kan de glade eiere flytte inn i de nybygde leilighetene på Kolbotn. Som ett av flere byggeprosjekter i Ormerudveien, er Hengende Hage med sine 25 leiligheter blant kremen av boliger på Kolbotn.

– Dette er vårt mest eksklusive bygg der vi har lagt vekt på høy kvalitet og særegen arkitektur, sier prosjektleder i Solon Eiendom, Anders W. Andersen.

Leilighetskomplekset er nærmeste nabo til Kullebunden gård, sentralt plassert med kort avstand til toget og sentrum.  

PS! Saken fortsetter under bildet!

Godt bomiljø

BAKSIDEN ER FORSIDEN: Inngangspartiet til leilighetene ligger ut mot bakgården.

Andersen er svært fornøyd med salget, nå gjenstår det bare én av de 25 leilighetene for salg.

– Mye tyder på at vi har lykkes med å få frem bokvalitet i prospekter og salgsmateriell, noe som har gjort at salget av leilighetene har gått veldig bra. Responsen fra kjøpere har vært fantastisk, sier Andersen.

PS! Saken fortsetter under bildene!

SNART FERDIG: Slik ser det ut akkurat nå i Ormerudveien, hvor Kolbotn Hengende Hage snart står ferdig og innflyttingsklart.
BYGGEPLASS: Om ikke lenge kan folk flytte inn her!

1-2-trefasade

Fasaden på leilighetene er i børstet ubehandlet treverk, som grånes sakte med tiden, og det er allerede plantet beplantning som skal vokse på fasaden. I tillegg har alle leilighetene syd- eller vestvendte terrasser.

– Alle leilighetene blir levert med plantekasser på terrassene med planter ferdig plantet, sier Andersen, og legger til at de har lagt vekt på å få et høyt nivå på uteområdene.

– Vi har lagt mye arbeid i å skape et godt bomiljø på alle våre prosjekter i Ormerudveien, både inne og ute.Det vil bli lagt ekstra ressurser i få uteområdene opp på et like høyt nivå som selve boligene, sier han.

PÅ INNSIDEN: Det blir god utsikt fra leilighetene.
INNVENDIG: Det begynner å ta form innvendig også.

PS! Saken fortsetter under bildene!

Utfordrene logistikk

Det har pågått mye arbeid i Ormerudveien, som har gitt utfordringer både med trafikkavvikling og logistikk. Andersen påpeker at det har vært vanskelig.

– Vi begynner nå å se slutten på både veiarbeider, og etterhvert også byggearbeidene, for de første leilighetene som skal stå innflyttingsklare i løpet av slutten av 2017.
Vi synes oppriktig synd på beboerne som er nærmeste nabo til prosjektene, og har forsøkt å holde en god dialog med disse, men forstår at de med bygging på alle kanter kan bli frustrert, sier Andersen.

TREFASADE: Slik ser bygget ut fra Ormerudveien.

Nå gleder han seg til nøklene til Hengende Hage-leilighetene kan overleveres nye eiere.

PS! Har du lyst til å se vår bildespesial fra plassen? Da bør du klikke her , og du kan også lese mer i papiravisen tirsdag den 2. november!

 

Powered by Labrador CMS