FOR EN GJENG: Her ser vi Oppegård 6 og 7 samlet den siste seriehelgen i Askim

En kjempesesong for bordtennis-spillerne i år!

Forrige helg var det siste seriehelg for seks av syv Oppegård-lag i bordtennis-lagserien. Det la flere gode prestasjoner til på en allerede god statistikk i år for OI Bordtennis.

Publisert

I 3. divisjon endte Oppegård 2 opp på en 5. plass etter å ha vært med å knive om 3. plassen. Den siste seriehelgen røk de imidlertid på tre strake tap: 3-7 mot Lynild, 1-9 mot Fokus 6 og 4-6 mot Langhus. Mot Lynild ledet Oppegård-laget 3-1 og mot Langhus 4-2, men det holdt altså ikke helt inn denne gangen. Uansett har det vært en bra sesong for de unge spillerne på laget som nå utvilsomt må kunne sies å ha etablert seg i 3. divisjon! På Oppegård 2 har Kristoffer Kvam, Ludvik Olsen og Aslak Vengbo utgjort stammen av laget, men Sebastian Kolseth, Hanna Hovden, Victor Sundve Hellevik, Markus Franck og Kristian Vengbo har også spilt for laget. Tabell og resultater.

Les også: Kolbotns J03 til topps

I 4. divisjon avd. C har det vært mange lag som har kjempet om 2. plassen, deriblant Oppegård 3. I den siste seriehelgen ble det først 7-3 mot Kobra 3, deretter tap 1-9 mot Hvam 3 og seier 8-2 mot Fokus 8. Alt i alt har det vært en kjempebra sesong for de tre gutta på laget, som - i likhet med spillerne på Oppegård 4 - senest i fjor spilte i 5. divisjon: Victor Sundve Hellevik, Didrik Engelberg og Sindre Flote. Tabell og resultater.

PS! Saken fortsetter under bildet!

To sterke seire

FLINKE UTØVERE: Fra venstre: Josefine, Mathias, Christoffer, Mariuas Gisholt, Sebastian, Henrik og Marius Gaalaas.

I 4. divisjon avd. B avsluttet Oppegård 4 sterkt med 2 seire og en uavgjort lagkamp. Først 5-5 mot tabelltoer Bærums Verk etter å ha vunnet den siste double-kampen 3-2.  Hadde Oppegård-laget vunnet lagkampen 6-4 hadde de faktisk sneket seg forbi Bærums Verk på tabellen og tatt 2. plass! Deretter ble det seier 7-3 mot Fokus 7 og 9-1 mot Lynild 2. Dermed var 3. plassen sikret! På laget har Hannah Amin, Hanna Hovden og Markus Franck utgjort stammen. I tillegg har Christoffer Wibe og Marius Gisholt spilt for laget. Tabell og resultater. Tabell og resultater. NB: Hanna Hovden ble årets lagspiller i avdelingen (delt med Håkon Røise Willoch fra Kjelsås).

Les også: En av landets beste

I 4. divisjon avd. D har det såkalte "voksenlaget" Oppegård 5 vunnet sin eneste lagkamp i år på Walk Over mot Nesodden 2. I tillegg ble det poeng etter 5-5 i den første kampen mot Lynild 3. Relativt klar sisteplass i avdelingen med andre ord. Likevel er det ingen av "voksengutta" som henger med nebbet. Dette gir bare lyst til å trene mer, og neste år er det ikke umulig at voksengruppa stiller med to lag i serien, da trolig et i 4. divisjon og et i 5. divisjon.  På laget har følgende spillere vært med: Petter Franck, Tor Bjarne Løvmyr, Thomas Ramberg, Gard Olsen, Carl Fredrik Grønn og Kristian Vengbo. Tabell og resultater.

PS! Saken fortsetter under bildet

FOR EN GJENG: Her ser vi Oppegård 6 og 7 samlet den siste seriehelgen i Askim.

SIst men ikke minst

Sist, men absolutt ikke minst, har Oppegård 6 og 7 levert en kjempesesong i 5. divisjon avd. A. på den avsluttende søndagen spilte Oppegård-lagene første kamp mot hverandre. Her stakk Oppegård 6 av med en 9-1 seier. I sine to siste kamper for sesongen slo så Oppegård 6 Askim 2 med 6-4, men måtte gi tapt 2-8 for tabell-ener Oslo BTK. Oppegård 7 slo Askim 3 med 8-2, og fokus 10 med 6-4. Til slutt endte dermed de to Oppegård-lagene med å ta 2. (Oppegård 7) og 3. (Oppegård 6) plass!!!

Les også: Marthea (16) på landslaget

Oppegård 6 har bestått av Marius Gaalaas, Sebastian Kolseth, Bjørn Tøgard, Josefine Fleischer og Nicolai Stornæs Gisholt. Eivind Langset, Victor Sundve Hellevik og Tor Bjarne Løvmyr har også spilt for laget. Oppegård 7 har bestått av Henrik Engh Magnusen, Mathias Nilsen Berg, Christoffer Wibe og Marisu Gisholt. Ludvig Støre Ørmen og Kristian Vengbo har også spilt for laget. Tabell og resultater

Slik ble tabellen

Oppsummert endte de de syv Oppegård-lagene slik på tabellen i årets sesong:

  • Oppegård 1: 2. plass i 2. divisjon avd. A.
  • Oppegård 2: 5. plass i 3. divisjon avd. B.
  • Oppegård 3: 5. plass i 4. divisjon avd. C.
  • Oppegård 4: 3. plass i 4. divisjon avd. B.
  • Oppegård 5 ("voksenlaget"): 7. plass i 4. divisjon avd. D.
  • Oppegård 6: 3. plass i 5. divisjon avd. A.
  • Oppegård 7: 2. plass i 5. divisjon avd. A.
Powered by Labrador CMS