VANT SIN KLASSE: Best i Oppegård Open, og fra Oppegård IL: Sebastian Kolseth, Hanna Hovden, Markus Franck og Christoffer Wibe.

Full fart på alle bord!

Mandag og tirsdag avholdt bordtennisgruppen i Oppegård IL turnering på hjemmebane. Det ble to dager med fart, teknikk og knallgode baller!

Publisert

Bordtennisgruppen arrangerte mandag og tirsdag turneringen Oppegård Open med omlag 60 deltagere. Blant annet med deltagere fra Kolbotn, Siggerud, Nesodden, Sarpsborg og Oslo.

PS! Saken fortsetter under bildet. Ta en titt i videovinduet øverst i saken! Der kan du se utøverne i aksjon under ukens turnering!

Niende året

FOKUS: Gode server krever gode treff.

For sikkerhets skyld spilte bordtennisklubbene fra Oppegård og Kolbotn i drakter med samme gulfarge. Så det var mye gult ved bordene.

Oppegård Open har blitt arrangert i ni år, og det er like moro hver gang!

–  Helt fra vi startet har vi hatt en til to turneringer av dette kaliberet i året med 40 til 60 deltakere. I tillegg har vi de fire fem siste årene hatt flere andre store turneringer, forteller Thorfinnur Gudmundsson i bordtennisgruppen

På listen står to NM for yngre og tre regionsmesterskap,med to til tre hundre deltakere, og konkurranser over to til tre dager.

PS! Saken fortsetter under bildet!

VANT SIN KLASSE: Best i Oppegård Open, og fra Oppegård IL: Sebastian Kolseth, Hanna Hovden, Markus Franck og Christoffer Wibe.

Fornøyd 

Han er ikke den eneste som er fornøyd med aktivitetene i gruppen, og med medlemmenes fremgang. 

–  Jeg er fornøyd med det jeg ser, sier Richard Johansen.

– Mange spillere har hatt god framgang etter sommeren.Det er bra å få med seg er mindre turnering uten stort press, der vi kan fortsette med å jobbe med det vi jobber med på treninger, sier han.

– Jeg synes det er fantastisk med en idrett der barn og voksne kan konkurrere på samme nivå, tilføyer en forelder.

AKTIV: : Thorfinnur Gudmundsson i Oppegård IL håper enda flere er klare for å prøve bordtennis.

Ønsker flere med i sporten

Bordtennis er, ifølge utøverne, en fantastisk idrett hvor alle kan trives, akkurat som i Oppegård IL forøvrig.

– Vi ønsker å ha mange som har glede av å spille bordtennis. Akkurat som Kina er det landet i verden som har flest dårlige bordtennisspillere, så ønsker  vi å ha flest bordtennisspillere i Norge, og da blir det mange som ikke er så gode, sier Gudmundsson.

–  For barn som har lyst på å prøve seg på bordtennis, så har vi bordtennisskoler på Flåtestad, Østli og Vassbonn. Der er det gode muligheter til å lære å spille bordtennis av gode trenere, sier Gudmundsson

–  På treningene våre er foreldre også velkomne til å delta. Spesielt på fredager er det åpen trening og da kan både søsken, foreldre og besteforeldre være med å spille, legger han til.

PS! Ta en titt i videovinduet øverst i saken! Der kan du se utøverne i aksjon under ukens turnering!

Powered by Labrador CMS