HAVNET UTENFOR: Denne bussen ble stående bom fast med hjulet i været på grunn av snøforholdene.

Buss av veien på Sofiemyr

Utfor veien ved rundkjøringen ved den gamle Remfabrikken.

Publisert

Det er ekstremt vanskelige kjøreforhold for både bilførere og sjåfører av tyngre kjøretøy. Ekstra kjipt var det nok å være fører på denne rutebussen på Sofiemyr, som i de tidlige ettermiddagstimene kom utenfor veien, ikke langt fra rundkjøringen ved den gamle Remfabrikken langs Skiveien.

Les også: La bilen stå!

Vi har ikke fått inn meldinger om skadde personer i forbindelse med uhellet. 

Dette er langt fra den første bussen som har slitt i dag. I morgentimene i dag stod flere busser bom fast ved Sofiemyr senter, og mange passasjerer ble stående langs veien i påvente av bussen.

Ber om tålmodighet

I tillegg til trøbbel i biltrafikken, meldes det at de store nedbørsmengdene også gir problemer for togtrafikken. BaneNor har alt tilgjengelig mannskap ute akkurat nå for å rydde vekk snøen, men togpassasjerer må regne med forsinkelser i dag.

Les også: Megasuksess for BUA - lån vinterutstyret her!

NSB oppfordrer folk til å sjekke appen deres og trafikksidene kontinuerlig for å se hvordan forholden er akkurat nå. Den finner du her! Ruter melder også at grunnet de vanskelige kjøreforholdene, ber de alle reisende om å beregne ekstra god tid i dag. For å sjekke Ruters forsinkelser, trykk her!

Heldigvis - gladnyheten er at snøen vil lette utover dagen og at ting sakte, men sikkert vil komme tilbake igjen til normalen! Kjør forsiktig!

Powered by Labrador CMS