RÅ-BRA: Den gamle kiosken på Myrvoll skal nå bli til en sushi og wok take-away.

Både hot og rått

Nå kan du  få sushi og asiatiske varmretter på Myrvoll. Chill Sushi & Wok åpnet dørene torsdag 1. februar.

Publisert

Til tross for at det begynner å bli ganske mange spisesteder som selger sushi i komunen, tror Thi Hong Tha Nguyen at det er plass til én til. Hun håper også at de kan tilby en del ting som ikke finnes ellers i kommunen. 1. februar åpner Chill Sushi & Wok sin andre take away-filial, i Skiveien 124.

Les også: Nyåpnet gatekjøkken og kiosk på Sofiemyr

And-erledes

– Vi skal ha en ordning med bonuskort for kundene, slik at hver gang man bruker over 109 kroner får man et stempel, den tiende gangen får man én gratis, sier Ngyuen.

Hun forteller også at de skal tilby noe ting som ikke finnes på andre menyer. Som for eksempel sushi med andelever.

Saken fortsetter under bildet.

KLAR FOR SERVERING: Daglig leder Thi Hong Tha Nguyen er helt sikker på at det er plass til enda en «sushisjappe» i kommunen.

– Vi skal også selge frityrstekt and med chop suey, det finnes heller ikke i området her, sier Nguyen.

Til sammen skal de være tre ansatte på serveringstedet, og Nguyen har erfaring fra Prinsdal sushi med seg når hun nå skal gi seg i kast med å servere sushi til Oppegårds befolkning.

Åpningstilbud

Det meste er klart i den gamle «Myrvollkiosken», og Nguyen er klar for å ønske alle i kommunen velkommen, store som små. Hun håper det kommer mange kunder innom og lokker med tilbud fra åpningsdagen.

Les også: Norges fjerde beste kokkelærling!

– De første tre dagene får alle kunder femti prosent rabatt på det de kjøper, sier Nguyen. Vi vil at alle i familien kan komme hit, i helgene får barna med seg en kjærlighet på pinne også, smiler hun.

Kanskje pizza

Chill sushi & Wok føyer seg inn som det syvende serveringsstedet i Oppegård som baserer seg på å selge sushi. Nguyen er derimot ikke redd for konkurransen, hun tror uansett det kommer til å slå an. Etter hvert kan det være de også utvider og begynner med pizza i tillegg.

– Først blir det sushi og wokretter, så kanskje vi også starter med pizza, sier Nguyen.

Powered by Labrador CMS