TO FØRSTE SMITTETILFELLER I KIL.
TO FØRSTE SMITTETILFELLER I KIL.

To første smittetilfeller i Kolbotn idrettslag

En trener og en utøver tilhørende et håndballag i Kolbotn idrettslag (KIL) er smittet. De smittede og resten av laget er satt i karantene.

Publisert Sist oppdatert

Det meldte idrettslaget på sin hjemmeside tidligere i dag.

Det presiseres at en trener og en utøver tilhørende håndballgruppen i KIL er smittet og er satt i karantene.

Avlyser treninger og kamper

KIL skriver at laget som den smittede håndballtreneren har ansvaret for, er satt i karantene. Det blir ingen treninger eller kamper i karantene-perioden for det aktuelle laget. Idrettslaget skriver at de har informert alle involverte.

En trener i turn/RG, som var i kontakt med en smittet person før helgen, er satt i karantene som følge av dette. KIL presiserer at treneren ikke har fått påvist covid-19 og at denne saken ikke har noe tilknytning til den ovennevnte saken om smitten i håndball-gruppen.

Smittesporing pågår

Det er satt i gang smittesporing i Nordre Follo kommune for de som er smittet. KIL gir bistand til kommunen i dette arbeidet.

Kommunen tar kontakt med de som for øvrig skal i karantene. KIL følger ellers alle retningslinjer fra staten og kommunen samt smitteveilederen fra idrettsforbundene og KILs egen veileder.

Idrettslaget oppfordrer alle til å lese smittevernveilederen til KIL, samt ber alle som har symptomer om å teste seg for covid-19.

Powered by Labrador CMS