VAKSINERING: Nå har våre eldste innbyggere fått tilbud om oppfriskningsdose.
VAKSINERING: Nå har våre eldste innbyggere fått tilbud om oppfriskningsdose.

Fortsetter vaksineringen av eldre

Fra 16. august flyttes vaksinesenteret til Langhuset.

Publisert

– Alle over 80 år skal nå ha fått sms med invitasjon til å bestille time. Når gruppen over 80 år har fått vaksine, fortsetter vi nedover i aldersgruppene, skriver kommunen i en pressemelding.

Folkehelseinstituttet (FHI) anbefaler at personer over 65 år og personer mellom 18 og 64 med underliggende risiko for alvorlig forløp av covid-19, tar en ny oppfriskningsdose av koronavaksine.

Prioriteres slik

Nordre Follo kommune følger som alltid de nasjonale retningslinjene og prioriterer innbyggerne slik FHI har bedt om:

- Personer over 75 år og sykehjemsbeboere

- Personer 65-74 år

- Personer i aldersgruppen 18-64 år med underliggende risiko for alvorlig forløp av covid-19.

Bruker sms

Per 8. august har kommunen sendt sms med invitasjon og lenke til å bestille time til alle over 80 år. Hvis du er over 80 år og ikke har fått sms, så kan du ta kontakt på telefon 94 01 23 10.

Når kommunen er ferdige med gruppen over 80 år, vil de begynne med aldersgruppen over 75 år og så gå videre nedover i alder. Det sendes ut sms med invitasjon og lenke til å bestille time når det er din tur.

Flytter til Langhuset

Vaksinasjonen foregår nå i Rådhussvingen 7 i Ski, til høyre for rådhuset. Fra og med 16. august flytter vaksinesenteret til Langhuset, Gamle Vevelstadvei 34. Altså der mange har korona-testet seg de siste par årene.

NB: FHI anbefaler nå at personer over 65 år tar oppfriskningsdose, selv om de har hatt Covid-19. Det må ha gått minst tre uker etter gjennomgått sykdom.

Powered by Labrador CMS