MANGE I SVING: Årets stykke Dalmatinerne spiller av 33 mann, hvorav mesteparten er barn og unge fra 9 til 20 år.

Imponerte med «Dalmatinerne» i Kolben

Nesten 700 personer så «Dalmatinere» i Kolben Kulturhus i løpet av premierehelgen.

Publisert Sist oppdatert

Om du ikke ennå har kjøpt billetter til Dalmatinerne bør du virkelig skynde deg. OPAL har riktignok 8 forestillinger igjen å spille de neste par ukene, men basert på trøkket fra publikum i helgen, så oppfordrer vi folk til å være kjapt ute med å bestille billetter.

– Se på denne fantastiske gjengen, utbrøt en stolt og fornøyd Bibbi Neergaard etter en vellykket premiere på Dalmatinerne fredag 27. januar.

Den stående applausen fra publikum var vel fortjent. Det blir helt klart et soleklart terningkast seks fra Oppegård Avis representant.

ORDFØRER-ROS: Hanne Opdan var strålende fornøyd med årets forestilling fra Opal.

Friskt pust

Neergaard, som har vært leder i Oppegård Amatørteaterlag (OPAL) i 28 år, har skrevet alle manus siden 2000. Nok en gang har de servert en fantastisk forestilling, som gir et frisk pust til lokalsamfunnet.

– Dalmatinerne ble først satt opp for rundt 20 år siden, men nå er vi endelig tilbake med en ny forestilling, forteller lederen av Opal.

INNLEVELSE: Stykket spilles av lokale skuespillere som leverer med både innlevelse og overbevisning.

Fra skjerm til sjarm

– Det å gå på teater er en viktig del av barna kulturelle oppvekst. Og kanskje spesielt i disse tider der man fort blir sittende foran en skjerm, tenker vi dette gir litt andre og nye impulser, sier Neergaard.

Og hvis dette blir ditt eller dine barn/barnebarn sitt første møte med teater, så vil det garantert gi mersmak.

I årets forestilling møter vi den fæle og slemme Cruella som har en eneste ting i hodet sitt, og det er å fange og flå flest mulig dalmatinere så hun kan få drømmepelsen!

Kombinert med flere sceneeffekter, flott skuespill, spenning og drama, mye sang og dans, flotte kostymer og kulisser, og selvsagt levende musikk servert av lokale musikere, får du en boosterdose med energi og godt humør.

CRUELLA I SVING: Katten Lucifer, er ikke spesielt begeistret for sin «mor», selveste Cruella.

Styrker hverandre

I OPAL møter du lokale skuespillere i ulike aldre som virkelig står på for å gi deg en herlig, og ikke minst kortreist, opplevelse. De har alle øvd siden september i fjor.

– Vi i Opal har et klart mål om å styrke barn og unge sammen med voksne, sier Neergaard.

Felleskap og det å løfte hverandre er noe de legger stor vekt på i teatergruppen. Vi ser at barna vokser mye på å ta del i Opal.

Årets stykke skal spilles i Kolben kulturhus frem til søndag 12. februar. Bestill billetter på Kolben.no eller møt opp i døra.

KLARE BUDSKAP: Skuespillerne har knallharde budskap. Vårt budskap er å ta turen til Kolben i løpet av de neste dagene.
PÅ VEI TIL GRANKA: Å dra til Granka» var ikke så vanlig da dette stykket ble skrevet, men Bibbi Neergaard kan kunsten å modernisere og treffe tidsånden. Her er mor og far til dalmatinerne sammen med Cruella og Gandolf.
FULL FRES: Når enden er god er allting godt. Vi avslører ingenting, men lover topp stemning med musikk og dans i Kolben.
Powered by Labrador CMS