HELT RENT: Den fantastiske jobben gjort av Kantor barnehage og noen rause dugnads-pappaer, har fått orden på leirplassen på Kantoråsen.

Samlet pappaer til leirplass-dugnad

Hanne Levernes, pedagogisk leder i Kantor barnehage, samlet sammen fire pappaer og pyntet opp ved gapahuken på Kantoråsen . Nå oppfordrer hun alle til å gå fra plassen slik de fant den da de kom.

Det er ikke Kantor barnehage som har etablert uteplassen på Kantoråsen, som har en gapahuk, utedo og huske. Likevel, plassen benyttes mye av barnehagen, og pedagogisk leder, Hanne Levernes tok tak og ryddet opp, med hjelp av noe velvillige pappaer. Nå ser plassen så god som ny ut. 

RYDDET: Pedagogisk leder i kantor barnehage tok initiativ til å rydde plassen på Kantoråsen, slik at den igjen er hyggelig å bruke.

– Stedet har fått negativ omtale og vi er selvfølgelig enige i at plassen trengte et løft, og siden vi er brukere av stedet tok jeg og rev vekk alt det gamle slitne, og samlet fire pappaer til dugnad. Sammen har vi løftet stedet til det det er i dag, og vi håper at alle som vil, bruker stedet og forlater det igjen slik de selv ønsker å finne det, sier Levernes. 

Barnehagen bruker ofte stedet når de er på tur, og særlig i disse tider hvor det blir ekstra mye uteaktiviteter.

– Vi er glade i å være på tur og benytter oss ofte av dette flotte turområdet på turdagen store deler av året, og i disse korona-tider brukes plassen hver dag av to kohorter, forteller Levernes. 

TRIST SYN: Slik så det ut på plassen før det ble ryddet opp.

Hun sier det er et ypperlig område for fysisk aktivitet og lek. 

– Barna klatrer i tau, klatrer i trær og fryder seg over svinghuska. De er på jakt etter edderkopper og annet småkryp som de kan studere i forstørrelsesglassene. Den kreative dramaleken barna imellom er en glede å observere; pinner, kongler og mose blir for eksempel til en flott bursdagskake! Skogen gir en flott mulighet til å utvide barnas lek, kreativitet og samspillsmønster, forteller Levernes. 

Powered by Labrador CMS