DUGNAD: Silje Mørup Ormhaug og Line Bellingmo Johnsrud har sammen med flere engasjerte foreldre satt i gang oppussing av musikkrommet på Sofiemyr skole.

Engasjerte foreldre tok malekosten fatt

På Sofiemyr skole ønsket engasjerte foreldre å ta litt ekstra vare på skolen de er glad i.

Publisert

Mens foreldrene til barna på Sofiemyr skole venter på at en ny skole skal stå klar, forteller Silje Mørup Ormhaug, nestleder i styret Sofiemyr FAU, at de denne uken arranger dugnadsgruppe for å male om musikkrommet på barneskolen.

FIKK PENGER AV KOMMUNEN: De engasjerte foreldrene fikk 10.000 kroner av kommunen til å pusse opp musikkrommet på Sofiemyr skole.

Fikk 10.000 av kommunen

Ormhaug som organiserer dugnadsarbeidet sammen med Line Bellingmo Johnsrud, forteller at de har fått 10.000 kroner av kommunen for å utføre arbeidet. En maler fra kommunen har i forkant sparklet og gjort grunnarbeidet, og denne uken var det fritt frem for de engasjerte foreldrene til å begynne malingen.

– Vi gjør det fordi vi har en skole vi er veldig glad i, men den er gammel og slitt. Vi hadde lyst til å gjøre noe for å få den finere. Musikkrommet skal brukes videre senere også, så det er vel verdt arbeidet, forteller Ormhaug.

Hun sier de allerede er blitt over 20 foreldre som hjelper til.

Fellesrom

Grunnen til at det ble akkurat musikkrommet som får et strøk med malingskostene er fordi musikkrommet er det rommet som brukes av alle elevene. Det er også det rommet som brukes ved avslutninger og andre samlinger.

– Vi tenkte det var fint å starte med et fellesareal. Vi starter med musikkrommet, og kanskje blir det mer, sier Ormhaug.

Hun avslutter med å si at hun synes det er kjempegøy at foreldrene stiller opp.

Powered by Labrador CMS