MANGE VIL HJELPE: Anne Harehjeld forteller om flere som har kontaktet henne etter at Oppegård Avis skrev om innsamlingsaksjonen hun har startet for eierløse hunder og katter i Ukraina.
MANGE VIL HJELPE: Anne Harehjeld forteller om flere som har kontaktet henne etter at Oppegård Avis skrev om innsamlingsaksjonen hun har startet for eierløse hunder og katter i Ukraina.

Mange vil bidra etter avisoppslag, men ...

Anne Harehjeld får telefoner fra innbyggere som ikke vet hvordan de kan hjelpe innsamlingsaksjonen hennes. Svaret får du her.

Publisert

I siste utgave av Oppegård Avis skrev vi om Anne Harehjeld fra Kolbotn som har startet en innsamlingsaksjon på Spleis.no for å samle inn penger til eierløse hunder og katter i Ukraina. Dette er dyr som har mistet alt på grunn av krigen som pågår nå.

Mange har måttet forlate sine hunder og katter, og for Harehjeld som har et ekstra svakt punkt for de pelskledde, måtte hun bare gjøre noe. Ettersom hun har venner i Ukraina, som også er glad i dyr, har hun altså satt i gang en spleis. Kontaktene hun og vennene har sørger for at pengene går rett til de som hjelper dyrene, forteller hun.

Blir oppringt av innbyggere

Men nå har en takknemlig Harehjeld måttet kontakte Oppegård Avis på nytt.

Hun forteller at hun har opplevd stor interesse etter at vi la ut saken, problemet er bare at ikke alle kan bruke Spleis, men har kontaktet henne fordi de allikevel vil hjelpe. Dermed håper Harehjeld at en oppdatering i avisa kan gjøre slik at flere nå kan bidra.

Hun forteller for øvrig at summen på spleisen har doblet seg siden sist, og nå er oppe i ca. 20 000 kr.

– Mange har bidratt på Spleisen, men mange har også kontaktet meg fordi de ikke vet hvordan de kan bidra. Blant annet flere eldre som ikke har mulighet til å bruke spleis, eller vet hva dette er, sier Harehjeld.

Hun forteller at de sier de har lest saken i avisen, men vet ikke hvordan de kan bidra.

Hun sier derfor at de det gjelder kan kontakte henne direkte, eller vippse direkte på hennes private telefonnummer, så sørger hun for at pengene kommer frem dit de skal. Nummeret er 905 21 367

Dersom du ønsker å bidra på spleisen er det dette som er spleisnummeret: Spleis.no/304327

Powered by Labrador CMS