SNURRER FILM NÅ OGSÅ PÅ NETT: Kinosjef Lena Sunnby i Kolben kino gleder seg til å høre tilbakemeldingene på den nye kino-strømmetjenesten.

Lokalkinoen er helt på nett!

De gode filmene får et lengre liv med Nettkino, og Kolben kino er en av prøvekinoene i et nyskapende prøveprosjekt.

Publisert

Ofte er det slik at man kanskje går glipp av kinoaktuelle filmer, men det trenger du ikke å tenke på lenger.

Tiden er kommet for å gi de gode filmene lengre levetid, og dette får kinosjef Lena Sunnby i Kolben kino til å juble, for kinoen hennes er nå en del av et nytt prøveprosjekt, nemlig nettkino!

– Dette er bra både for kinogjengerne og får produsentene! At filmene ikke kommer på nettkino alt for lenge etter at de er ferdigspilt på kino, er også fint siden film er ferskvare. Med nettkino vil pengene gå tilbake til bransjen og ikke forsvinne ut til internasjonale aktører som tar mesteparten av fortjenesten. I tillegg tilgjengeliggjør det aktuelle kinofilmer for dem som kanskje ikke rekker å se filmene i salen,  sier kinosjef Lena Sunnby i Kolben Kino!

NB! Saken fortsetter under bildet!

Strømmetjeneste

APP, APP, APP! SE PÅ DETTE: Slik ser den nye strømme-appen ut på en iPad. Den er tilgjengelig på flere plattformer.

Kolben kino på Kolbotn er en av fire kinoer i Norge som er med på et prøveprosjekt om å tilby filmer digitalt, mens de fortsatt er ferske og høyaktuelle.

Les også: Her kan du prøve nettkinotjenesten til Kolben kino

– På Nettkino kan du se filmer du gikk glipp av. Både norske og utenlandske kvalitetsfilmer blir tilgjengelige når de er i ferd med å tas av kinoplakaten. Du trenger ikke abonnement og du kan bruke tjenesten hvor som helst i landet. Du trenger bare legge inn postnummeret ditt, så sluses inntektene fra hele Østlandsområdet rett
til Kolben kino, sier Sunnby entusiastisk.

NB! Saken fortsetter under bildet!

I SALEN OG HJEMME: Nå er Kolben kino tilgjengelig overalt.

Pilotprosjekt

Nettkino er et pilotprosjekt som skal gi erfaringer om hvordan et digitalt tilbud vil slå ut for det faktiske publikumsbesøket i kinosalen.

– Her, og bare her, vil vårt publikum få tilgang til ferske kvalitetsfilmer til samme pris som en vanlig kinobillett. Nettkino representerer en løsning som kommer både filmskaperne, kinoene og publikum til gode. Tilbudet skal være et supplement til kinoen og på ingen måte en erstatning, forteller hun.

Les også: Knallår for lokalkinoen

– Vi ønsker at folk skal få med seg de aktuelle, gjerne norske, kvalitetsfilmene, men det ikke er alle filmer vi får plass til på programmet. I tillegg vet vi at folk sliter med å finne tid i en hektisk hverdag. Derfor tenker vi at nettkino er et spennende konsept som kan gjøre mange gode filmer mer tilgjengelig for folk i nærområdet, sier Sunnby.

BRILLEFIN: Kolben Kino er en koselig salt, og viser kvalitetsfilmer av alle slag, også i 3D!

Dermed er det bare å teste! Husk å alltid velge lokal kino først før du reiser til Ski
eller Oslo, for det er i vår lokalkino kvalitetsfilmene settes opp! Dersom du ønsker å sjekke ut tjenesten kan du trykke her!

 

Powered by Labrador CMS