RUTINE: Follo seniororkester spiller konsert lørdag 10. juni.

Rutine møter talent i Kolben

Lørdag 10. juni klokken 15 slår Follo seniororkester seg sammen med unge solister i en spesiell konsert.

Publisert Sist oppdatert

Denne gangen har orkesteret gleden av å kunne presentere fire unge solister fra Nordre Follo og Indre Østfold kommuner. De får nå en fin mulighet til å stå på en scene sammen med et stort blåseorkester.

Konserten er i sal 1 Kolben klokken 15.00, og billetter får du her.

TALENT: Disse fire solistene skal løfte taket i Kolben på lørdag.

Fire talenter

Elias Habbestad Kjelsås (16) på fiolin. Går i tiende klasse på Fløysbonn ungdomsskole. Begynte å spille fiolin på kulturskolen i Kolbotn, i tredje klasse. Han har spilt hos mange forskjellige lærere, blant annet professorer fra musikkhøyskolen, der han var med på deres program Unge talenter. For tiden spiller han hos Magnus Reymert og Nor59 Strykeinstitutt hvor han trives godt. Etter sommeren skal han begynne på musikklinja ved Oslo By Steinerskole, og det gleder han seg veldig til! Det blir en helt ny opplevelse å integrere instrumentet i skolehverdagen og det kommer til å legge et godt grunnlag for videre utdanning.

Synne Riise Larsen (18) går på Ski videregående skole i 2. klasse på Musikklinja. Hun har sang som hovedinstrument. 4 år gammel startet hun i kor i Greverud kirke, og begynte i barnekoret LOTUS i Sofiemyr kirke da hun var 9 år gammel. Hun har også gått et halvt år i sanggruppe på Kulturskolen i Kolben under ledelse av Tuva Moflag og et halv år med sangtimer på Kontra kulturskole. På Toten folkehøyskole har hun deltatt 4 ganger på musikal sommerskole med hovedvekt på sang. Somme-ren 2022 var hun med i koret i «Othello» på Oscarsborg.

Selia Skjærholt (14) går i 9. klasse på Fløysbonn ungdomsskole. Begynte å spille tverrfløyte da hun var 6 år gammel. Hun spiller hos Tora Røstvik på Nordre Follo kulturskole, tidligere hos Kine Isachsen. Hun har spilt mesterklasser hos Anne Karine Hauge siden 2019. Det siste året har hun spilt med UngMusikk, og Regionkorpset RØST.

Sander Lehre (14) begynte å spille cello og piano på kulturskolen i Askim da han var 5 år gammel. Han tar fortsatt timer på begge instrumenter, men cello er hoved-instrumentet. For to år siden kom han inn på Ungmusikks talentprogram og har fått timer på Norges Musikkhøyskole med Geir Tore Larsen. Han spiller også i Østfold Ungdomsorkester. Sander går på Askim ungdomsskole.

Program

Dirigent: Kjell O. Martinsen.

- George Gershwin: “Strike up The Band”. Arr: W. Barker.

- Hugo Alfvèn: Fra “Midsommarvaka”. Arr: Stig Gustafson

- Johan Svendsen: “Romanse op. 26”. Arr: Kjell Martinsen. Solist: Elias Habbestad Kjelsås (Fiolin)

- W.A. Mozart: “Vedrai, Carino fra Don Giovanni”.

- Frederick Loewe: “I could have danced all night”. Arr: Bjørn Mellemberg. Solist: Synne Riise Larsen (Vokal)

- Leroy Anderson: “Promenade”.

- Jef Penders: “Sweet Carolina Charleston”.

- Ennio Morricone: “Gabriels Obo”. Arr: Kjell Martinsen.

- Astor Piazzolla: “Oblivion”. Arr: Robert Longfield. Solist: Selia Skjærholt (Fløyte)

- Camille Saint Saèns: “Fra Cello Concerto No. 1. Arr: Bjørn Mellemberg. Solist: Sander Lehre (Cello).

- Oscar Borg: “Amerika – Norge”.

Powered by Labrador CMS