BLINKSKUDD: Her får Conrad fra Sofiemyr møte en av sine helter, Erling Braut Haaland.

Drømmemøte med Haaland

Conrad (8) fra Sofiemyr fikk møte helten. – Jeg har aldri opplevd noe mer spennende.

Publisert Sist oppdatert

8 år gamle Conrad Paulsen fra Sofiemyr er ihuga fotballfan og digger Erling Braut Haaland. Så stor fan av landslagsgutta er han, at han til og med har «Alt for Norge» som alarm på telefonen sin.

Søndag formiddag dro han og pappa Frode til Ullevaal stadion for å se spillerne ankomme trening, før de kommende landskampene i Nations League.

Helten stoppet

Én etter en gikk landslagsspillerne til Norge fra spillerbussen og inn i garderoben. Men én av spillerne stoppet opp og kom bort til Conrad som stod ved sperringene, nemlig Erling Braut Haaland.

– Jeg fikk helt sjokk da han kom bort til oss. For en drømmedag! Jeg har aldri opplevd noe så spennende før. Jeg spiller med ham på FIFA og plutselig fikk jeg møte ham i virkeligheten. Haaland er en av heltene mine, sier Conrad, som spiller fotball for Kolbotns G2014.

Signerte drakten

Etter at Haaland hadde signert landslagsdrakten til Conrad, stilte den ferske Manchester City-spilleren også opp på bilde.

– Han tok seg god tid og var kjempehyggelig. Dette var stor stas for en gutt som elsker fotball, sier pappa, Frode Hansen.

Nå gleder Conrad seg til de neste landskampene. De skal sees fra orkesterplass. Conrad har nemlig sesongkort på rad 1 på Ullevaal. Og kanskje er han akkurat den lykkebringeren Ståle Solbakkens menn trenger...

– Norge har ikke tapt når jeg har vært på Ullevål. Jeg gleder med til de neste landskampene, og Haaland kommer til å score, sier åtteåringen etter drømmedagen.

Powered by Labrador CMS