I FULL AKSJON: Det mangler ikke på spillerglede under Putteskolens interncup!

Putteskolen med egne cuper!

Putteskolens lagledere, med bistand av ivrige foreldre har i år satt i gang en interncup for klubbens håpefulle fotballspillere

Publisert

Over to lørdager har både J10 og G10 spilt kamper mot hverandre. Det var også åpent for foreldre- og søskenlag å delta på denne cupen.


Mange forventningsfulle barn var klare for kamper, og veldig foreldre, søsken og besteforeldre stilte opp og heiet frem de håpefulle, ifølge Oppegård Idrettslag Fotball.

MANGE I AKSJON: Det mangler ikke på spillere under Putteskolen.

Jentene først

JENTENE I AKSJON: Her spilles det interncup!

Først ut var jentenes cup på Østre Greverud Kunstgress den 21. august. 

Det var strålende vær og veldig god stemning på banen. Barna løp energisk rundt på banen. Som Lagleder Henrik Madsen sa:

– Det var moro å se at jentene «vokse» fra den første spilte kampen til den siste kampen.» Noen av barna syntes nok det var litt slitsomt med hele seks kamper å spille, men det var veldig godt med en is som premie etterpå.

Deretter var det guttenes tur på Flåtestad Fair Play Arena helgen etter.

Lagleder Alexander Eid informerte foreldrene litt om cupen, og om hvor de kunne oppholde seg på banen.

ENGASJERTE VOKSNE: Det er ikke bare barna som er i aksjon.

Aktive og engasjerte

Barna var aktive og engasjerte på banen. På denne cupen fikk de en liten forsmak på hvordan det er å spille kamp, slik som det gjøres på blant annet BiliaCup. Det var 5 spillere pr lag og relativt store mål å forholde seg til. Karen Isaksen, en av de ansvarlige for G10 – cupen igangsatte kaffe- og kakesalg for alle deltakere og publikum. 

Under begge cupene var Fair Play viktig å fremme. Både foreldre, trenere og spillere oppførte seg eksemplariske under cupene.

De heiet på hverandre, og fremmet god oppførsel med ros og gode tilbakemeldinger 

Powered by Labrador CMS