DE MINSTE: Putteskolen er et fotballtilbud for de som starter i første klasse til høsten. Bildet er tatt fra fjorårets putteskole.

Førsteklasses fotball

Nå starter forberedelsene til årets putteskole for førsteklassinger.

Publisert

Putteskoleåret går fra mai 2020 til desember 2020, og er et fotballtilbud for de som skal begynne i første klasse til høsten. Oppstarten er ikke før 7. mai, men torsdag 12. mars kan foreldre være med på et informasjonsmøte om hva putteskolen er, og påmeldingen er allerede åpen.

Morsomt og trygt

– Putteskolen er et flott fotballtilbud til 6-åringene i Oppegård IL. På Putteskolen vil barna få spille fotball, og å leke seg med ball i trygge og fine omgivelser. For klubben er det viktig at barna opplever fotballtreningene som morsomme, spennende og gøy å være med på, sier Marianne Clemtsen, oppstartsansvarlig for fotballen.

FOTBALLGLEDE: Både jenter og gutter koste seg på fjorårets putteskole. Nå skal årets førsteklassinger få prøve seg.

Etter hvert er det foreldrene som skal trene barna, være lagledere og ta ansvar for lagene. Clemtsen oppfordrer alle som har noe å bidra med til å melde seg.

– Vi vil også at foreldre deltar som lagledere, trenere eller om de har andre ressurser de kan bidra med i laget. Det gjør at putteskolen blir et best mulig tilbud til de håpefulle fotballspillerne. God opplæring og veiledning vil bli gitt av både klubben og NFF, sier hun.

Vennskap

Målet for putteskolen er å utvikle fotballferdighetene til barna, samt å bygge gode relasjoner barna imellom, på tvers av bosted og skolegrenser. Ved å fremheve fair play, er tanken at det skal hjelpe å forebygge mobbing og utestengelse.

– Putteskolen er også en fin arena å bli kjent med andre jevnaldrende på, som kanskje fører til nye vennskap. Vi gleder oss til oppstarten i mai, og håper så mange som mulig vil delta, sier hun.

Powered by Labrador CMS