PÅSKE: Påsketema i ukens "dette skjer"!

Dette skjer i Oppegård i påsken

Se Oppegård Avis sin oversikt over hva som skjer i Oppegård i påsken.

Publisert

Onsdag 5. april

Kinopremiere på Super Mario Bros filmen

Gjør deg klar for denne sesongens gøyeste familiefilm! Vi har premiere på Super Mario Bros filmen onsdag 5. april og rigger opp til Nintendo Mario Cart konkurranse i forkant av filmen.

Når: Onsdag klokken 15.30

Hvor: Kolben Kino

Fullmåne overnattingstur på Kjerringhøgda

Denne er egentlig utenriks, men vi tar den med. Har du lyst å sove under fullmånen? Vi går fra Bysetermåsan kl. 17:00 til Kjerringhøgda i Østmarka. Bålkos på kvelden og overnatting ute. Middag og frokost er inkludert. Les mer på hjemmesiden til ute tid her.

Når: Onsdag klokken 17.00

Hvor: Bysetermosan

BÅLKOS: Bål er et tips i seg selv til påsken.

Langfredag

Pasjonskonsert: Orgelmusikk for Langfredag

Velkommen til pasjonskonsert på Langfredag i Greverud kirke. Musikken denne langfredagskvelden spenner vidt: storslått og dramatisk, og lyrisk og meditativ. Noe er smertefullt og dystert, og noe håpefullt om det som skal komme. Vi får høre musikk av komponistene Jean Titelouze, Johann Sebastian Bach, Johannes Brahms, Max Reger, Jean Langlais, Jeanne Demessieux m.fl.Både kirkens store og lille orgel blir brukt, og det er organistene Simon Skyttemyr, Jon Harald Haug og Espen Takle som spiller.Konserten er gratis og varer en time.

Når: Langfredag klokken 20.00-21.00

Hvor: Greverud kirke

GREVERUD KIRKE: Her blir det aktivitet i påsken.

Påskeaften

Påskerebus på Greverud Senter

Velkommen til påskerebus for store og små på Greverud Senter lørdag 8. april kl.12:00-14:00! Møt opp, delta og få påskeegg ! Oppmøte: Gangen ved AsianTime⁠. Vi gleder oss til å se deg!

Når: Påskeaften klokken 12.00-14.00

Hvor: Greverud Senter

KLASSISK PÅSKEREBUS: Vi sees på Greverud!
Powered by Labrador CMS