SKAL BLI NYTT: Sentrumsbygget i Kolbotn sentrum skal bli nytt. Nå planlegges det for fullt hva bygget skal fylles med når det står klart.

Ønsker frivillighet til Sentrumsbygget

Utviklerne av det nye Sentrumsbygget vil kartlegge frivillighetens behov før det nye bygget tar form.

Publisert

Er du interessert i hva det legendariske Sentrumsbygget skal «bli»? Har du forslag til hvilke aktører som burde holdt hus der?

Da må du merke deg torsdag 26. oktober. Da er nemlig du og alle andre invitert til en såkalt idemyldring eller samskapingsprosess i Kolben. Initiativtaker er utviklerne Vedal AS og Bykon, i samarbeid med Frivilligsentralen i Nordre Follo kommune.

Vil ha konkrete innspill

Slik lyder invitasjonen:

Utvikler av nye Sentrumsbygget ønsker å utforske om frivilligheten i Kolbotn har ønsker og udekket behov. Vedal AS og Bykon ønsker sammen med Frivilligsentralen å invitere til en idedugnad som avdekker ønsker og udekket behov hos frivilligheten. Målet er å få innspill som fører til konkrete tiltak i nye Sentrumsbygget, som styrker frivilligheten, og som vi få positiv stedsutvikling og samfunnsnytte på Kolbotn.

Påmelding til Frivilligsentralen innen 22. oktober på telefon 976 53 131 eller frivilligsentralen.kolbotn@nordrefollo.kommune.no

Når det er gjort, er det bare å møte opp i sal 2 i Kolben, torsdag 26. oktober klokken 18.00.

Powered by Labrador CMS